понеділок, 13 грудня 2021 р.

English Pear & Freesia Jo Malone London

 

English Pear & Freesia Jo Malone London


    Спочатку був крем для тіла English Pear & Freesia Jo Malone London - витончена свіжість та делікатна апетитність якого вимагала продовження знайомства. І ось я вже знаю і дзвінкий, з кришталевим сяянням, прохолодно-квітковий аромат.

   Фруктова солодкість мені дуже подобається та запах стиглої груші не нагадує. Далі помічаю морську солоність, свіжість фрезії, деревне тло, делікатну пряність перцю з легкою гірчинкою, іскринку цитрусів, кислинку ревеню. Ніжна помадність, завдяки якій вдається вгадати присутність троянди.

   Cologne швидко розкривається, грайливо змінюється та надовго залишає виразний аромат пачулі та запах прілого опалого листя. Пізно ввечері та вранці наступного дня колюча шипровість буде збивати з пантелику і не відразу вдасться прослідкувати зв'язок з English Pear & Freesia, який нанесла вранці.



   Та все ж у центрі уваги - шляхетний аромат фрезії, такий характерний та винятково англійський. З натяком на конвалію, тому з весняною легкістю. Найбільш доречний для нареченої, адже сама романтичність. Та з аристократичними манерами - не показними, стриманими та елегантними. Крім цього фрезію називали квіткою аристократів ще й за те,  що посадити у саду її могли лише знатні вельможі та багаті люди.

   У фрезії є особлива магічна привабливість, хоча, на перший погляд видається крихкою та тендітною.


   Автор композиції Крістін Нагель присвятила English Pear & Freesia Jo Malone London англійському поету Джону Кітсу, втілюючи в ароматі його "Оду осені".

   Як же добре, що і моя цьогорічна осінь видалася з англійською елегантністю та шляхетністю, доповнена вдень водянистим ароматом цикламенів, а ввечері кремом для тіла саме English Pear & Freesia Jo Malone London. "Щоб запам'ятати момент, потрібно сконцентруватися на запахах. Нюхайте щастя, нові враження та емоції".



 


Немає коментарів:

Дописати коментар