четвер, 16 грудня 2021 р.

Myrrh & Tonka Jo Malone London

 

Myrrh & Tonka Jo Malone London


   
    Перше враження мене налякало: горіла деревина та димність. Та вже за другим підходом я смакувала багатство відтінків Myrrh & Tonka Jo Malone London. Тепер я знаю, що сама назва композиції запевняє, ви отримаєте не лише задоволення від парфумів, але й ольфакторні профілі тонка бобів та смирни.

   Саме в такому й порядку, як пишеться на пляшечці.

   Зацукрено-солодка м'якіть сливи. Тягуча карамельна смолистість, яка згодом стане солоною. Підгорівший цукор та пряна гіркота. Ледь вловна, але постійна присутня, духмяність вишні то з кислинкою, то з п'янким лікерним присмаком. Так пахне зморшкувате насіння усередині плоду диптерикса пахучого або тонка боби. У Південній Америці вважають, що рослина володіє магічною і цілющою силою, а талісмани з неї приносять удачу, захищають від хвороб і виконують бажання. Думаю, що вдихаючи аромат Jo Malone, можна також візуалізувати мрію і вона неодмінно здійсниться, адже енергія запаху має таку неймовірну потужність.

Вестмінстерське Абатство


   Про смирну або мирро теж не менш цікаво у композиції та особливо актуально напередодні Різдва. Пряно-ніжний запах деревини, гіркуватий, теплий, магічний та меланхолійний. Величне Вестмінстерське Абатство у готичному стилі зі своїми однаковими квадратними вежами й розкішними арками відразу пригадалося мені. Сонячний ранок, мелодія дзвонів Собора Святого Павла, як благословення, душевний спокій та відчуття щастя у день мого народження. А ще особливо атмосферна католицька церква у Кембріджі.

Собор Святого Павла

Католицька церква у Кембріджі


Немає коментарів:

Дописати коментар