четвер, 30 грудня 2021 р.

Porichka Extreme BZ PARFUMS

 

Porichka Extreme BZ PARFUMS


   
    15.07.2019

   Потрапляючи у мамин сад, поринаю у світ ароматів та запахів з головою. Насолоджуюся можливість не спішити, нюхати, перенюхувати, зривати, терти листя та пелюстки, прослідковувати зміни протягом дня. Кожного разу відкриваю щось нове або по-новому.

   Так цього разу найбільш мене вразила краса червоних порічок. Напевно, я вдало приїхала у гості, коли ягоди ввібрали у себе достатньо сонячного тепла, досягнули тієї досконалої зрілості, вершини краси.

   Не можливо відірвати погляд від криваво-червоних ягід на тлі зеленого листя. Вони виблискують навіть у затінку, сяють діамантами, мерехтять і, ніби, усміхаються, викликають нестримне бажання придбати саме такі сережки, і намисто, і браслет. І це, якщо врахувати, що я абсолютно спокійно відношуся до прикрас.

   Звичайно, під враженням я не могла не дістати PORICHKA EXTREME BZ PARFUMS і неквапливо порівняти із PORICHKA, про яку так багато написано і сказано.

   PORICHKA EXTREME розпочинається тихою кислинкою і ще тихішою гірчинкою. Так делікатно-делікатно і витончено тендітно. Солодко-ягідна кремовість лагідна і ніжна. Поступово аромат стає щільнішим та карамельнішим. Напевно, став взагалі б приторним та вчасно з'являється освіжаюча кислинка.

   Пухкий мускус додав специфічного звучання. Якийсь час мені не вдавалося охарактеризувати його ледь вловиму присутність та з часом занадто відволікав увагу від більш приємних акцентів.

   Невагома ваніль перетворює PORICHKA EXTREME у апетитний повітряний десерт. Запах солодко-липкої деревини не перетворюється у гурманське звучання, як у композиції без слова EXTREME у назві, а чергується з квітково-фруктовими відтінками, чим є більш привабливим.

   Та й взагалі, PORICHKA EXTREME більш мінлива та грайлива, як і має бути зріла версія композиції.

   Та у PORICHKA старт мені більше до вподоби: свіжість та тонізуюча кислинка переливаються гіркувато-солодкуватими, дещо ментольними відтінками.

   Кремова карамельність, що чергується з пухкою ванільністю, поступово змінюється запахом солодкуватої деревини, а ще трохи - і це вже гурманська композиція.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар