четвер, 30 грудня 2021 р.

Milano Collection 2011 Kanebo

 

Milano Collection 2011 Kanebo



   22.07.2019
   Японська компанія Kanebo з 1991 року випускає декоративну косметику та засоби догляду за обличчям та тілом. У 2008 року у бренда з'явилася лінія Milano Collection: пудра для тіла та обличчя і Eaux de Parfum. Milano Collection щороку поповнюється новим ароматом у іншому вишуканому флаконі та зміненому дизайні упаковки для пудри.

 У 2011 році темою для  аромату чергового лімітованого випуску стали квіти чаю. Пишуть, що для його створення дослідили аж 130 сортів чаю та відібрали найкращі.

   На перший погляд може здатися, що парфуми легкі, мильно-фруктові, ніжно-романтичні, дівочі. Але ж ми знаємо, що для японської парфумерної культури характерна загадковість, делікатність та особлива витонченість.

   Так, аромат ніжний, але мінливий. Витонченість та граційність - найвлучніше характеризують композицію. Він і гарний, і смачний одночасно, і тихий, і "живий". Його сяяння нагадує діамант, який променіє у красі саме вечірнього світла.

   Цитрусова кислинка, соковита радість, світло та сонячно-літня позитивність.

   В апетитній фруктовості мерещиться спочатку запашна м'якіть груші, а далі з'являється ніжність шкірки персика та соковитість стиглого яблука. З часом солодка пухка ваніль покриває шматки яблука, карамельна ниточка доповнює складним візерунком і такий десерт є задоленням не лише для гурманів чи шукачів ольфакторних вражень, але й для любителів візуального милування.

   Я не знаю як пахнуть квіти чаю. Напевно, ніжно і по-особливому. Можливо, маслянистість, яку я помічаю, належить саме їх аромату. А ось помадно-персиковий запах троянди важко не впізнати. Здається, після яблучного десерту він головний у композиції.

   Я чітко уявляю цю японську помадно-кремову, фруктово-квіткову красу на тобі, Риточко. А я б з величезним задоволенням придбала б пудру Milano Collection Kanebo будь якого року. Впевнена, що всі вони прекрасні!

Видання Milano Collection Kanebo 2008-2019 років

 

Немає коментарів:

Дописати коментар