четвер, 30 грудня 2021 р.

Kokain Rammstein

 

Kokain Rammstein


   21.07.2019
   Коли я отримую якусь парфумерну новинку чи цікавинку, не лише знайомлюся з ароматом, а й перечитую художні твори, які надихали автора, чи передивлююсь фільми, чи споглядаю картини. Ось сьогодні, наприклад, слухала пісню Rammstein з абсолютно не романтичною назвою Kokain. Та й, якщо чесно, то і музика, і смурний настрій, який вона викликає, теж не є властивими для мене. Але я мусила це зробити, щоб налаштуватися на сприйняття парфумерної новинки 2019 - німецький гурт Rammstein випустив свою першу ароматну композицію з однойменною назвою пісні 1997 року.

   Саме цю новинку принесла вчора на зустріч Наталя і прокоментувала, що останнім часом всі лише про неї говорять і пишуть. А ось ми з Ритою, виявляється, нічого і не чули.

   Ну, якщо є парфуми у Britney Spears, Katy Perry, Christina Aguilera, Elizabeth Taylor, Sarah Jessica Parker, Antonio Banderas та інших знаменитостей, то чому їх не має бути у Rammstein?

   Парфумерія від знаменитостей або парфумерія селебріті - це сегмент парфумерного бізнесу, який є так званим містком між мас-маркетом і класом люкс. Відомі виконавці чи публічні люди, які мають шанувальників, під своїм іменем випускають аромати для для додаткового способу комунікації зі своєю аудиторією. Зазвичай це співпраця великих спеціалізованих компаній і зірок, які готові продати ліцензію на випуск іменної колекції.

   Не можу похвалитися знанням таких ароматів, хіба що - якось дарувала племіннику Antonio Banderas Blue Seduction for Men, але вже нічого не пам'ятаю з того часу.

   Слухаючи пісню Rammstein, уявляла щось брутальне, шкіряне, димне, гірке, горіле, тим більше що за описом аромат має створити образ "пожежі в підвалі" та й назва Kokain викликає абсолютно не елегантні фантазії. Хоча, я навіть не здогадуюся який запах має кокаін. Та пишуть, що він абсолютно без запаху і гіркий на смак.

Образ аромату Kokain Rammstein в моїй уяві до знайомства з композицією

   Завдяки парфумеру Alexandre Illan Kokain від Rammstein пахне кисло-димно-трав'янисто. Внятно, але не яскраво, не насичено, не голосно. Мускусно-сіро і водянисто якийсь час. Десь здалека нагадує кислинку листя фіалки, але надто стримано. Далі - чи то деревні відтінки, чи запах резини, чи диму, але точно без "пожежі в підвалі".

Враження після знайомства з композицією 

   Якщо дуже напружитися, то все ж можна "роздивитися" солодкувато-прілі пачулі та ледь вловиму маслянистість.

   З нетерпінням чекала гірко-борошнистого звучання ірису та, принаймні, сьогодні не помітила.

   Не скажу, що Kokain Rammstein викликає неприємні враження. Швидше за все, прихильникам музикантів від буде зрозумілим та сподобається. Я би запросила для створення аромату з такою назвою Alessandro Gualtieri та тоді вартість була б значно більшою, а так 50 мл коштує 20 €,а 75 мл - 30 € (є інформація, що навіть 25 €. Продається у мережі аптек Rossman. Дуже здивувалася, що в інтернет-магазині Кремчик вказано аж 4406 грн! Ну, то таке, про смаки не спорять, як то кажуть.

   Наталя, завдяки тобі ми тепер в матеріалі і можемо брати активну участь в обговоренні популярної теми!

Немає коментарів:

Дописати коментар