середа, 22 грудня 2021 р.

Cypress & Grapevine Cologne Intense Jo Malone London

 

Cypress & Grapevine Cologne Intense Jo Malone London


    "Вічнозелений деревний аромат, натхненний величними деревами древніх Висячих садів. Відкрийте для себе історію кипариса, стрункого і чарівного дерева, яке привносить свої ароматичні нотки в наш новий Cologne Intense" - запевняють у компанії Jo Malone London.

   Запах вологої зелені, мокрого грунту, деревини та моху. Та якби до цього фужерного звучання додати квіткової вишуканості, то Cypress & Grapevine точно зображав би ольфакторний образ Лондона, а так це лише про солодкувто-деревне звучання кипарису с димністю та пряною терпкістю.

   Поступово аромат запудрюється. Солодкувата борошнистість пом'якшує маскулінний старт та бажання віддати флакон чоловіку змінюється на рішення все ж зачекати.

   Трохи смолистої липкості та хвойної прохолоди, маслянистість чогось невизначеного та колюча шипровість, але не така, від якої я шаленію та провалююся у безодню, а суха сіро-деревна, потім землиста з натяком на грибний відтінок. Закінчується солоним посмаком карамельної амбри.

   Сприйняття аромату кардинально змінюється і чим більше вдихаю, тим все більше виникає потреба зробити це ще раз.

   Щоправда, запаху виноградної лози чи ягід не помітила, як на це натякає рекламний постер, хоча цей сіро-блакитний гарно передає кольорову палітру композиції.

   Ще Cypress & Grapevine це саме той випадок, коли виникає бажання доміксувати на шкірі чимось квітковим чи фруктовим.

   Аромат входить до колекції Lost in Wonder, як і Cypress & Grapevine, з яким вже не терпиться мені познайомитися, переконана, що сподобається.

Немає коментарів:

Дописати коментар