четвер, 30 грудня 2021 р.

Sandalo Nobile Nobile 1942

 

Sandalo Nobile Nobile 1942


    20.06.2019
    Ледь вловима медовість (шафрану?) та солодка борошнистість квітів ірису. Як не дивно, ще чую солодку ваніль, а лише за мить це вже солодкувато-пряна деревина сандалу під впливом вершкової кремовості бензоїну. Запах сандалу такий реалістичний, як моя пудра-скраб, завдяки якій я тепер чітко ідентифікую деревину.

   Десь далеко, за солодко-квітково-деревною пудровістю ховається щось маслянисто-індольно-шкіряно-резинове, що додає глибини та складності, пробуджує інтерес та захоплення. Але це далеко-глибинне з часом піднімається на поверхню і має не аби який вплив на запах сандалу і деревина стає пряно-маслянистою, тягучою, трохи липкою.

   Sandalo Nobile Nobile 1942 - оксамитовий, мінливий, неймовірно багатогранний, пряно-солодкуватий, борошнисто-кремовий, маслянисто-бальзамний, молочно-лікерний.

   Це була остання композиція Nobile 1942, з якою я познайомилася. Дуже шкода, що робила це похапцем. Потрібно було розпочинати знайомство саме з Sandalo Nobile, як тепер я розумію, так як є куди заглибитися та за чим поспостерігати.

   Наталочко, дуже дякую! Отримала чудовий досвід хорошого італійського бренду Nobile 1942!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар