вівторок, 21 грудня 2021 р.

Chanel № 5 Eau de Parfum 100th Anniversary

 

Chanel № 5 Eau de Parfum 100th Anniversary – Ask For The Moon Limited Edition Chanel


   Враховуючи історію з Red Edition Chanel, я вирішила не повторювати помилку, а придбати нове лімітоване видання бренду, а вже потім розібратися потрібно воно мені чи ні. Тим більше це у рік, коли Chanel №5 відзначає 100 річний ювілей. Тому edp та гель для душу Шанель стали виключенням планів із Лондона привезти лише британські аромати.

   Розкішна кампанія ASK FOR THE MOON (Проси Місяця або Проси занадто багато) за участю акторки Маріон Котіяр приваблювала не лише у мережі та на сторінках модних видань, але й на вулицях Лондона та у кожному універмазі у відділі парфумерії.

Навпроти магазину Harrods

 У магазині Selfriddes


   З 4 чарівних лімітованих видань мені вдалося роздивитися лише 2: колекційні видання №5 Eau de Parfum та №5 L'Eau Eau de Toilette, ні адвент-календар №5, ні парфуми у кришталевому флаконі 2021 мл №5 Parfum Baccarat Grand Extrait, яких існує всього у кількості 55 екземплярів, на очі не потрапили, на жаль.

№5 Parfum Baccarat Grand Extrait

Адвент-календар №5

   І ось поруч із зовсім недавно придбаною пляшкою Red Edition Chanel стоїть прозора пляшка edp такої ж традиційної форми, яку прикрашає тиснена етикетка з числом "5". Зовнішнє пакування з біоцелюлози, яка здатна розкладатися, повністю повторює форму флакона. Скріплює пакування гумка з декоративною печаткою з фірмовим подвійним "С", як данина пошани витонченому мистецтву бодрюшажу.

   Я вже тішуся, що цей зразок Chanel № 5 у мене є, адже він відрізняється від Red Edition, нагадує вінтажні парфуми 1980 років та зачаровує мінливістю та грайливістю.

   У цій композиції альдегіди видаються колючими, а потім масними, лише трохи помадними та ще солоно-солодкуватими.

   У виданні 2021 року менше помадної кремовості та багато анімалістичності. Все той же знайомий та улюблений екзотичний іланг-іланг, але у дуеті з виразними квітково-деревними неролі.

   Мильність та скрипучість мускусів та більш яскраві ветиверно-деревні відтінки, які чергуються з солодкістю ванілі.

   Згодом аромат пом'якшується й на перший план виходить персикова троянда та все ж у анімалістично-карамельно-амбровому оточенні.

   Якщо вам цікаво познайомитися саме з edp 2021 року, звертайтеся, з задоволенням поділюся, хоча не планую аромат розпивати.

Фото з офіційного сайту Chanel

Немає коментарів:

Дописати коментар