субота, 22 травня 2021 р.

Sakura Imperial Lucien Ferrero Maitre Parfumeur

 

Sakura Imperial Lucien Ferrero Maitre Parfumeur


   Хоча останнім часом аромату сакури було багато, все ж ще раз повернуся до нього, щоб відставити флакон до наступної весни.

   Sakura Imperial Lucien Ferrero Maitre Parfumeur буде асоціюватися у мене, швидше, з концертною програмою, ніж з квітучими вишнями, з моїми вихованцями, ніж з парфумами.

   Sakura Imperial - це той запашний дух, який об'єднав усіх танцюристів та особливих гостей одного весняного дня. Впевнена, що при появі аромату, відразу пригадається та душевна атмосфера та бентежні емоції.

   Солодко-ягідний, вишнево-кислуватий старт Sakura Imperial густий та тягучий, доповнений вершковою кремовістю. Аромат квітучої вишні у променях сонця на тлі блакитного неба.

   Трав'яниста гіркота ромашки змішана з липкою кислинкою радісних цитрусів, терпкістю мускусу та тягучою карамельністю. Згодом з'являться масні ознаки сандалу та натяк на індольність. А потім чудова квіткова помадність та ягідна апетитність.

   За ягідно-вишневий старт Sakura Imperial ще більше подобається повітряний ніжний квітковий шлейф, який видається рожевого кольору. Можливо, це я собі вигадала, а можливо, так і потрібно, адже мова саме про квіти, які мають безліч відтінків від найсвітлішого до насиченого.

   Не одноразово оточуюючі цікавилися які у мене парфуми, а чоловік, який з легкістю погодився на експеримент, отримав купу компліментів від невідомих жінок.

   Одна знайома, дізнавшись про моє рішення доповнити концертну програму ароматом Lucien Ferrero Maitre Parfumeur, прокоментувала це так: "Ви що не могли ароматичні палички використати? Нікому не розповідайте, що це такі дорогі парфуми, а то скажуть, що ви "тю-тю"".

   Я ж залишок рідини буду використовувати лише в особливих випадках, при зустрічах з моїми дівчатками, щоб повернутися у час, "коли цвіте сакура".



Немає коментарів:

Дописати коментар