середа, 5 травня 2021 р.

Chanel No 5 Chanel

 

Chanel No 5 Chanel


   Дрес-код - Chanel No 5 Chanel. 100 річчю з Дня народження присвячується. І хоча я не люблю масові заходи та велике скупчення людей, цей випадок  приємне виключення, коли тішуся бути у всесвітній ароматній тусовці.

   Ще з вечора приготувала парфуми, бо вмію пропустити урочисту дату. З задоволенням наношу аромат, оскільки органічно почуваюся у ньому, не видається 100 річна композиція мені ретро, не засмучує роками. Зрозуміло, що мій зразок значно молодший, відносно з недалеких 1980-х.

    З самого початку помадно-восково-альдегідно, абстрактно-серпанково, матово-кришталево, а вже потім, коли нанюхаєшся різних варіантів, концентрацій, випусків, навчишся розрізняти неролі від іланг-ілангу, тоді вдається помічати деталі, відтінки, нюанси...

   Дзвінко-соковиті цитруси створюють настрій, димний бергамот бадьорить, гірка ірисовість втішає. Кремово-квіткова елегантність з сонячним іланг-ілангом, свіжістю неролі, фруктовістю троянди, чуттєвістю жасмину.

   Поступово Chanel No 5 стає льодяниково-солодко-ванільною та усміхненою, створює променисту ауру та підтверджує прихильність. Непомітно змінюється деревною гіркою борошнистістю, проявляє то землистість та прілість, то амброву тягучу карамельність, колеться легенько мшистістю, вражає шоколадністю та бальзамністю, не забуває нагадати і про медово-пряно-анімалістичні властивості.

   Chanel No 5 Chanel - легенда та символ елегантності. Не лише таланту маркетологів завдячує композиція такому статусу, а й здатності огортати таємницею та кремовою манкістю, викликати бажання та надихати бути красивою.


Немає коментарів:

Дописати коментар