Exultat Maria Candida
Бризки солодкої фруктовості розлітаються у різні сторони, задають настрій і зникають. На зміну радості приходить спокій та роздуми про віче та просте буденне. Такі роздуми завжди викликає наявність смолисто-шоколадного запаху ладану, який огортає оксамитовим теплом.
Пильно-гірко-пряно-камфорні ознаки перцю аж до першіння у носі змінюються тягучою карамельністю солоно-масної амбри. Борошнистість деревини.
Якщо колись Exultat мені видавався ледь вловимим серпанком, то тепер відчуваю навіть липкість смоли, тягучість і щільність. А на цьому тлі - делікатна солодкувата кремовість фіалки, яка довго тримається на волоссі. Цей ніжний апетитний посмак не дозволяє заховати пляшку у шафу.
Хто любить суху землистість, димність та терпкість ветиверу, неодмінно сподобається композиція Maria Candida Gentile. Ближче до бази його шкірясто-амброве тепло нагадує листя тютюну, а в повітрі у його звучанні помітно колючість, прохолоду та свіжість.
Немає коментарів:
Дописати коментар