вівторок, 4 травня 2021 р.

Exultat Maria Candida Gentile

Exultat Maria Candida




    Є щось символічне у виборі Exultat Maria Candida Gentile на Великдень. Якщо збиратися на службу до собору, чи розмірковувати на вічні теми вдома або ж просто відчувати тихе щастя і дякувати за цей стан всім причетним. "Піднесення" - так перекладається назва аромату, який створює саме таку атмосферу.

   Бризки солодкої фруктовості розлітаються у різні сторони, задають настрій і зникають. На зміну радості приходить спокій та роздуми про віче та просте буденне. Такі роздуми завжди викликає наявність смолисто-шоколадного запаху ладану, який огортає оксамитовим теплом.

   Пильно-гірко-пряно-камфорні ознаки перцю аж до першіння у носі змінюються тягучою карамельністю солоно-масної амбри. Борошнистість деревини.

   Якщо колись Exultat мені видавався ледь вловимим серпанком, то тепер відчуваю навіть липкість смоли, тягучість і щільність. А на цьому тлі - делікатна солодкувата кремовість фіалки, яка довго тримається на волоссі. Цей ніжний апетитний посмак не дозволяє заховати пляшку у шафу.

   Хто любить суху землистість, димність та терпкість ветиверу, неодмінно сподобається композиція Maria Candida Gentile. Ближче до бази його шкірясто-амброве тепло нагадує листя тютюну, а в повітрі у його звучанні помітно колючість, прохолоду та свіжість.




Немає коментарів:

Дописати коментар