середа, 26 травня 2021 р.

Cavatina Parfums Dusita

 

Cavatina Parfums Dusita



     Каватина (італ. cavatina, зменшувальне від італ. cavata) — назва одного з різновидів оперної арії, зазвичай наспівного ліричного характеру та вільної побудови. Трапляється — рідкісна назва співучої інструментальної п'єси.(с)

   Cavatina від Parfums Dusita - це зеленоквіткова новинка 2021 року, яку ще місяць тому з нетерпінням очікували, а потім активно обговорювали всі поціновувачі парфумерії. Романтична ольфакторна історія про конвалії є 11 ароматом у французькій колекції Parfums Dusita.

   Згідно зі статистикою, запах конвалії є одним із найбільш поширеним у парфумерній промисловості та отримують його виключно штучним шляхом. Тому всі парфумерні конвалії - це результат таланту та досвіду парфумера.

   "Cavatina - це музика для душі, запальний гімн людському співчуттю, проведений у дусі "радість життя" - так описує свій новий аромат парфумер і засновник Піссара Умавіджані. На створення аромату її надихнув легендарний Diorissimo Christian Dior.

   Розпочинається Каватина димним соковито-липким бергамотом, пряно-борошнистою пильністю та зеленою гіркотою.

   Темно-зелене ланцетне листя конвалій, п'янкий аромат дзвоникоподібних квітів, трав'яниста терпкість. Реалістичне зображення лілії долини! Свіжо, дзвінко, прохолодно, кришталево і, звичайно, весняно.

   Як і Diorissimo, Cavatina Parfums Dusita теж не моноаромат конвалії, а лише лейтмотив. У якийсь момент білий колір змінює свій відтінок і це вже інший букет - не менш чарівний - солодко-фруктово-медовий жасмин з ледь помітною індольністю та металевим посмаком.

   Тягуча карамельність, вершкова кремовість, масна деревина та ... запах стайні. Як завжди, останній нюанс не засмучує, а тішить, бо додає вишуканої пікантності.

   Весна хоч і забарилася цього року та враження та емоції від неї дивовижні! Відсутність можливості виїхати у ліс та помилуватися галявиною з конваліями у повній мірі втішає знайомство саме з Cavatina Parfums Dusita.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар