неділя, 13 грудня 2020 р.

Shem - el- Nessim Grossmith

 

Shem - el- Nessim Grossmith


    Як ніколи, дістати аромат для урочистих подій, приносить величезне задоволення. У дні, наповнені сумними подіями та неоптимістичними прогнозами, просто необхідне відчуття свята. І яке щастя, що у мене знову сталася нагода дістати вишукану сукню і доповнити образ особливим ароматом. Цього разу мені конче необхідно щось ірисово-пудрове. І величезному списку під номером 1 - королівський Shem - el- Nessim Grossmith. (Як виявилося, минулого разу був саме такий вибір!!!!)

   Димний бергамот та витончені специфічні свіжо-загадкові неролі розпочинають запашну історію, яка у перекладі означає "Вдихати бриз". Тонізуюче, підбадьорююче, надихаюче.

   Гірко-пряна масляниста анімалістичність та борошнистість деревини сандалу створюють тло, а на ньому вимальовується розкішний букет. Гіркувато-кислі нюанси герані доповнюють сонячну солодкувату цукерочність іланг-ілангу. Помадність троянди з фруктово-мармеладними акцентами. Кислинка соковитої вишні у поєднанні з солодкістю ванільної випічки - таку характеристику має лише геліотроп.

   Шоколадна пудровість ірису добре помітна у шлейфі. Саме витонченого аристократичного аромату цих квітів мені так кортіло почути, бо ще один елемент у гардеробі буде створювати настрій. Це дивовижна шовкова хустинка з зображенням картини Вінсента Ван Гога "Іриси". І ось поєднання фіолетово-синьо-бірюзових дивовижних кольорів, ніжності шовку та землисто-кремово-гіркуватих ірисів, що вплелися у букет Shem - el- Nessim Grossmith, викликає одночасно особливий стан і ейфорії, і захвату, і тихої естетичної радості та задоволення.

   Підсилюють звучання та додають урочистості потужний смолисто-колючий запах пачулі та ванільна вершковість тонка бобів. Як з самого початку, так протягом довгого розкриття композиції добре помітно все той же деревно-пудровий солодкувато-пряний запах сандалу та тваринну чуттєвість. І моє захоплення ароматами Grossmith лише підсилюється і, як це буває щоразу, коли я дістаю запашну рідину, виникає нестримне бажання поповнити колекцію новим флаконом, а ще краще флаконами.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар