неділя, 20 грудня 2020 р.

Organza Givenchy

 

Organza Givenchy


      Масляниста пряність виділяється на тлі солодкувато-фруктово-квіткового старту Organza Givenchy, який у мить мене відправив у 1999 рік і за лічені хвилини пронеслися події останніх 20 років. Здається, я вже повторююся, але позбутися цих думок не можу і тому залишу їх, як характеристику ознак аромату. Ще подумалося, і також не вперше, про шалену швидкість життя."Чому ж ніхто не попередив, що все так стрімко минатиме і тому конче необхідно радіти життю та насолоджуватися приємними моментами?!" Напевно, хтось і попереджав та починаєш звертати на це увагу, маючи лише власний досвід.

   Тягуча карамельність у дуеті з солодким смаком ванілі грайливі та добродушні. Чомусь подумалось про зайві кг, які б не хотілося отримати бонусом від ласування різдвяними смаколиками. І хоча за останні 20 років моя вага не змінилася та тема залишилася актуальною. Ніби вгадавши хід думок, Organza змінила характер звучання і кремово-вершкова ніжність з балансом "гарденія-тубероза" непомітно відволікла увагу.

   Запашна медовість флердоранжу чергується зі свіжістю жимолості, а кремова делікатність піону доповнює квіткову витонченість. Добре прихований індольний жасмин із металевим присмаком, але все ж вдалося його розпізнати серед інших білоквіткових принад.

   Фруктова кислинка дуже доречна, як згодом і пряна гіркота, хоча вже без тієї маслянистості, що була помітна на початку.

   Оксамитове звучання Organza Givenchy, солодко-гіркувате, квітково-грайливе, жіночно-елегантне, з анімалістичною чуттєвістю. Її чарівність одночасно здається надто простою і добре зрозумілою та разом з тим винятковою та особливою, а часом навіть наркотичною.

   Чим більше знаходжуся у компанії аромату, тим більше дивуюся його прихованим здібностям. "Органза" витончена і тендітна, а разом з тим повнотіла і самодостатня, вона яскрава та ніжна. Ніби розкішна та вродлива жінка, що зійшла із рекламного постеру, раптом стала реальною знайомою, доброю приятелькою. А ще краса Organza перегукується мені із зовнішністю Моніки Белучі та її образом у "Малені".

   А ще у моїй колекції з'явився новий дивовижний екземпляр "Органзи" та поки парфуми відпочивають від подорожі, нехай це буде таємницею.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар