неділя, 24 січня 2021 р.

Ashore Amouage

 

Ashore Amouage



   Якщо появу троянди у Crimson Rocks Amouage потрібно було дочекатися, то аромат жасмину у Ashore із все тієї ж Колекції Ренесанс 2020 року добре помітно відразу: із пляшечки, на шкірі, у повітрі.

   Холодний, з металевим присмаком, з медовістю та індольною маслянистістю, з зеленкуватим відтінком, з анімалістичною сутністю запах білосніжної квітки. Припорошений пряною борошнистістю спецій.

   Здається, нічого більше, крім жасмину.

   Ні, ще яскравий пряно-гіркий з специфічним маслянистим нюансом запах кардамону на старті та згодом фруктово-мармеладно-помадне марево ніжної троянди. А ще пухка мильність мускусу.

   Та якщо з "Багряними Скелями" я подорожувала і "бачила" захід сонця, то з ароматом, який має таку багатообіцяючу назву "На Берег", у мене не склалася мандрівка. Так, я знаю, що має бути узбережжя Рас Аль Джинз, яке ще називають "черепаховим раєм", але ні морського повітря, ні золотого піску, ні сонячних променів...

   Тому милуватимуся ароматом жасмину. Приготую каву з кардамоном. Та буду розвивати думку про загадкове узбережжя Оману та візуалізувати мрію про "черепаховий рай".

Фото із мережі

 


Немає коментарів:

Дописати коментар