субота, 9 січня 2021 р.

Cofinluxe

Cofinluxe



   ...

Cofinluxe, заснована в 1976 році Жаном-П'єром Гриворієм, спочатку називалась Cofci, є французькою сімейною та незалежною компанією, що базується в Парижі, бренди якої протягом 40 років присутні в більш ніж 100 країнах.

   Піонер асоціації Art and Parfume, Жан-П'єр Гриворі, президент Cofinluxe, завжди розвивав свою компанію з бажанням поєднати традиції та нонконформізм, креативність та ноу-хау, іконоборчу інновацію та консервативну сміливість. для брендів, для яких Cofinluxe має ексклюзивну світову ліцензію, лише для власних брендів компанії.

   Асортимент оригінальних брендів, що мають сильний імідж, репутацію та оригінальність, складається з трьох концепцій - Niche Haute-Parfumerie (Dali Haute Parfumerie), Sélective Parfumerie (Salvador Dali Perfumes and Charriol Perfumes) та Lifestyle Perfumes (Coffee, Tea, Taxi) , Watt, Le Tour de France, Love Love de Toi, Parfums Barthet) - і, таким чином, дозволяє Cofinluxe мати значну присутність і визнання в країнах світу на всіх рівнях та позиціонування розподілу.

   Цей досвід поєднується з вибагливим нюховим ноу-хау, Cofinluxe закликає найбільших парфумерів-творців щодо композиції його ароматів.

   З моменту свого створення Cofinluxe проводить дуже активну меценатську політику у Франції та за кордоном і спонсорує певну кількість заходів, метою яких є зробити твір мистецтва доступним, щоб найбільша кількість поінформувала про художня творчість та заохочення молодих талантів: Prix du Cercle Montherlant-Académie des Beaux-Arts, Музей Лувр, Версальський палац, Жакмарт Андре та Сен-Луї де Інваліди Музей у Парижі, Паризький кінофестиваль та Festival du film de Сарасота в США ...

Немає коментарів:

Дописати коментар