середа, 27 січня 2021 р.

White Linen Estée Lauder

 

White Linen Estée Lauder


   Вже давно я люблю білий колір. З різноманітними кремово-ванільними відтінками та чистий. З ніжністю нареченої та сяйвом світла, з офісним дрес-кодом та лікарською стерильністю, з чистими думками та досконалістю мережива. Люблю, коли на вулиці біло від снігу, і з задоволенням поповнюю гардероб білими речами.

   Саме вчорашній снігопад надихнув дістати White Linen Estée Lauder із-за асоціації з білим та й, звичайно, альдегідно-квіткові композиції мають здатність неймовірно гарно звучати у такий час.

   І ось вони - борошнисті, пухнасто-м'які, ніжно-оксамитові альдегіди, які налаштовують на колір незайманості. Зникли ті ознаки "бабусиної скрині", які були надто виразними, коли я лише отримала флакон з парфумами. З'явилася витончена пудровість та квітковість. А ще - фруктовість солодкуватого персику. Ну, як же без легендарних апетитних персиків, коли автор композиції Софія Гройсман.

   Квіткова ж палітра White Linen багатогранна та мінлива. Мені вдалося "роздивитися" лише невелику частину та й того вистачило для захвату. Найяскравішим, звісно, виявився сонячно-льодяниковий іланг-іланг. Помадний аромат троянди поступово стає лікерно тягучим. Ніжна кремовість фіалки та тендітна вершковість. Витончене звучання ірису.

   Борошнистість сандалу доповнюється солодкуватістю пухкої ванілі, яка чергується з землистою деревною гіркотою ветиверу.

   Досконала краса White Linen Estée Lauder не "кидається у очі", не привертає увагу яскравим шлейфом, та порівняння з нею не витримають наймодніші ароматні представники.


Немає коментарів:

Дописати коментар