середа, 9 лютого 2022 р.

Diamond Jubilee Bouquet Grossmith

 

Diamond Jubilee Bouquet Grossmith


    6 лютого неодмінно потрібно було дістати Diamond Jubilee Bouquet Grossmith, адже у цей день рівно 70 років тому Єлизавета II стала королевою Великобританії. Та святкування на честь події триватимуть протягом 2022 року, тому парфуми будуть доречними у будь-який момент.

   40 й монарх на британському троні з часів Вільгельма Завойовника. Єлизавета Олександра Мері найдовше з усіх попередників перебуває при владі. У вересні 2015 року вона перевершила навіть свою прабабусю королеву Вікторію.

   У 2012 році дві британські парфумерні компанії Floris й Grossmith та американська Bond No 9 на честь 60 річчя правління Єлизавети II випустили парфумерні композиції. Якщо Diamond Jubilee Bouquet я часто згадувала, то з лімітованим виданням Royal Arms Diamond Edition Floris не мала можливості познайомитися. Інтригує ще й факт, що це оновлена композиція 1926 року, яка була присвячена народженню внучки Георга V - Єлизаветі. На жаль, у Лондоні я взагалі не зустріла цей бренд, який єдиний володіє ексклюзивним правом виробляти парфумерну продукцію для ЇЇ Величності Королеви Єлизавети.

Фото з відкритих джерел

   Не потрапляв на очі і Queen Elizabeth II Bond No 9. Не дивно, що всі композиції квіткові і неодмінно у букеті є троянда. Про любов до квітів, садів та природи британців не раз вже розповідала.

Фото з відкритих джерел

   Напевно, ближче до 2 червня, саме коли відбулася коронація Єлизавети II, ми всі неодмінно отримаємо нові ексклюзивні аромати, приурочені платиновому ювілею.

   Цікаво, чи користується королева парфумами, які створили на її честь? Та взагалі, які аромати їй подобаються?

   Хоча інформації про ольфакторні вподобання членів королівської родини у мережі є багато та хто знає на скільки вона правдива. Зустрічала абсолютно протилежні думки.

   Пишуть, що у день свого весілля Єлизавета доповнила вбрання White Rose Floris, хоча всі в оточенні були впевнені, що наречена обере аромат улюбленої гвоздики. Та ніби згодом королева призналася, що цей запах здався їй занадто банальним для весілля.

   Інше джерело повідомляє, що свій образ наречена прикрасила L’Heure Bleue Guerlain і, взагалі, ці парфуми у списку улюблених, як і Mitsouko. Дрібничка, але все ж приємно, коли твої вподобання збігаються зі смаком монаршої особи.

   Ще одна композиція згадується у фаворитах - Blue Grass Elizabeth Arden.

   Я ж черговий раз насолоджуюся Diamond Jubilee Bouquet Grossmith. Хоча не раз розповідала про аромат, додам що квітковий букет винятково чарівний та елегантний. За гіркою борошнистістю прихована, здається, солодкість геліотропу з вишневим серпанком. Пудровість ірису та кремовість фіалки, фруктова мармеладність троянди та розкішна помадність. Масна анімалістичність, яка додає темного тла та глибини, але не брутальності та розпусти. Тихий алкогольний присмак амарето чи то просто запах вишневих кісточок. Пухкий мускус й солодкувата ваніль. Та довгий вершково-кремовий посмак тонка бобів й фіолетово-рожевий ореол. Останнє, можливо, я й нафантазувала, хоча чому ж? Саме ця особливість найпершою привертає увагу при нанесенні Diamond Jubilee Bouquet.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар