неділя, 20 лютого 2022 р.

Amouage Gold pour Femme Amouage

 

Amouage Gold pour Femme Amouage


   У трав'янистій терпкості та зеленій свіжості можна вловити присутність конвалій, можна часом і не зауважити ці ознаки, але достовірно пахне весною. Та у повітрі навколо - все ж таки це ціла галявина милих дзвіночків. Ніжне, витончене звучання лілії долин, як з англійської перекладається назва цієї рослини, у парфумах рідкість (особисто для мене) та в Amouage Gold запах квітів так майстерно зображений, що викликає ідентичні емоції, коли потрапила на квітучу галявину у лісі.

   Кремові альдегіди, які згодом стають масними та густими, нагадують цілу плеяду улюблених ароматів. Напевно, саме ця категорія парфумів вже довгий час у мене у фаворитах.

   Поступово у помадній квітковості Gold впізнаю фруктові нюанси троянди та ще щось дивовижне, манливе та добре знайоме, але так і не ідентифіковане. Чи то це такої таємничості додає солодко-смолистий, вершково-деревний, а згодом гірко-борошнистий ладан? Особливість нинішнього звучання аромату - це саме чергування помадності троянди та гіркоти ароматичної смоли.

   На шкірі чую свіжий та чарівний запах жасмину, а на відстані - індольний. Та цей факт не засмучує, коли ти є фанатом цих білосніжних простих за формою та з такою багатою ольфакторною палітрою квітів.

   Вже якось я розповідала, що аромати Amouage для мене стали занадто важкими та дещо гнітючими, але це не стосується Gold pour Femme. Можливо, як ніколи раніше композиція викликає у мене захоплення та бажання нанести рідину і наступного дня.

 
  Ще кілька вражень про Amouage Gold pour Femme Amouage, як кремово-помадну оду жіночності.

Немає коментарів:

Дописати коментар