понеділок, 7 лютого 2022 р.

Marilyn Andy Warhol

 

Marilyn Andy Warhol


   "Диптиху Мерилін" Енді Воргола у 2022 році виповниться 60 років та до цього часу це одна із найяскравіших та впливових робіт сучасного мистецтва. Хоча цей факт спонукав дістати флакони Marilyn Andy Warhol й написати кілька рядків, та взаємодія з ароматами розпочалася за кілька днів.

   Якщо чесно, то інтерес до цієї серії ароматів з зображенням кінодіви у мене швидко зник. Періодично використовувала то рідину з бірюзового флакона, то з червоного для ароматизації постільної білизни та ванної кімнати, а згодом взагалі не діставала. Часом навіть шкодувала, що потрапила в колективне прагнення придбати аромати для колекції.

   Тепер не хочу видатися снобом чи якоюсь зазнайкою та опишу все, як є.

   Кілька днів тому звернулася до мене прибиральниця Ліля з нашого закладу з проханням підібрати їй парфуми. Звичайно, я це роблю щоразу з задоволенням та цього разу були дві перешкоди: Лілі подобаються солодкі парфуми, а такі у мене майже відсутні, та це має бути бюджетний варіант. Ось і аромати Andy Warhol трапилися у нагоді.

   При першому тестуванні відразу ж підійшла Marilyn Rouge. Аромат оцінили Ліліні колеги і за кілька годин всже Світлана звернулася з таким самим проханням.

   Наливаючи рідину у декантер, здивувалася гарному звучанню. Marilyn Rouge запахла вишнею та квітами. Ледь вловна індольність. Медово-жасминові ознаки та льодяникова грайливість. Аромат солодкуватий та при цьому свіжий. Швидко розкривається, стає спочатку помадним, потім кремовим та має персиковий посмак.

   Під таким приємним враженням дістала і Marilyn Bleu, яка пахне пудрово-кремово. Здається, все-таки це є найкращий аромат для постільної білизни. Серед пильно-ірисових, гірко-масних та солодкувато-фруктових відтінків є нюанс, що асоціюється з чистотою та доглянутістю.

    Marilyn Rouge Andy Warhol
    Marilyn Bleu Andy Warhol
    Marilyn Rose Andy Warhol

Немає коментарів:

Дописати коментар