середа, 23 лютого 2022 р.

Chanel N°19 Chanel

 

Chanel N°19 Chanel


   В один момент політичних блогерів стала читати з більшим задоволенням, ніж парфумерних. Та не наважуся сказати, що зараз не до ароматів взагалі, бо це своєрідна підтримка, можливість спрямувати увагу в інший бік, трохи розслабитися від напруги, заспокоїтися, налаштуватися на позитивний лад.

   Настрій вимагає суворої гіркої борошнистості. Звісно, без гальбана сьогодні не обійтися. Якщо продовжити логічний ланцюжок, то наступною ланкою я б зробила Ivoire de Balmain Pierre Balmain та, на жаль, не маю, тому дістаю незмінну Chanel N°19.

   Шляхетна та сповнена почуттям власної гідності Chanel N°19, як завжди, допоможе зібратися, організуватися, не хвилюватися, бути послідовною та переконливою.

   І ось він - красень: трав'янисто-зелений, димний, терпкий, пряний, з ледь вловною солодкуватістю, деревний та бальзамно-смоляний гальбан. Вірніше, його смола чи то висохле молочко, яке використовують у парфумерії.

   Задимлена вершковість швидко запудрується. Гіркота поступово витончується, набуває квіткових ознак. Звучння гіацинтів перебиває на якийсь час ароматичність неролі та масна деревина.

   Трохи землистості та вологості, прохолоди та солоного дощу. Гіацинти знову привертають увагу, що втішає. Їх букет доповнює більш делікатна гіркуватість нарцисів, а згодом і помадність ледь впізнаваної троянди.

   Кремовий посмак на шкірі та дзвінкий прохолодний квітковий шлейф, який допомагає тримати дистанцію й будь-яка особа із категорії "своя у дошку" не наважиться поводитися фамільярно.

   А до всього цього - ще й весна! Люблю надійні парфуми, які ніколи не розчаровують.

   Chanel N°19 edt

Немає коментарів:

Дописати коментар