пʼятниця, 18 лютого 2022 р.

Fleur de Lalita Parfums Dusita

 

Fleur de Lalita Parfums Dusita


    Трав'янисті зарослі гальбанума з димністю та камфорністю. Спочатку хрусткі стрункі соковиті стебла та за мить вже запах розтертої в пальцях рослини, з характерною сирістю та біленьким молочком. Коли сувора гіркота трохи розвіюється, композиція набуває квіткового звучання, яке так дивно нагадує аромат гіацинтів. А я й дістаю щоразу Fleur de Lalita Parfums Dusita заради запаху цих квітів та весняного прохолодного настрою й дзвінкої свіжості.

   Ілюзія присутності гіацинтів виникає щоразу і я не перестаю дивуватися здатності ароматів плутати думки та морочити голову та згодом увага скеровується на не голосну, але наполегливу анімалістичність з липкою медовістю, тягучою лікерністю та теплом.

  Напевно, гальбанума та характерних для Parfums Dusita тваринних ознак найбільше у цій композиції, яку характеризують квітковою. Принаймні, на моїй шкірі.

   Хоча, якщо бути уважним, то вдасться помітити й красу ніжного букета. Наприклад, делікатна солодкувата квітковість магнолії та чарівний дурман лілії. Згодом - тандем троянди та іланг-ілангу. Чи то в залежності від ракурсу, чи від фантазії та таланту парфумера, калейдоскопічна мінливість фруктової помадності королеви квітів та цукерності "квітки всіх квітів", як з полінезійської перекладається назва цієї екзотичної рослини.

   Fleur de Lalita Parfums Dusita дивний та відчужений аромат. Викликає інтерес та бажання спостерігати, не втомлює та не обурює оточення. Мені навіть здається, що на відстані парфуми видаються гарнішими, мелодійнішими та більш витонченими, ніж ніс власника чує з зап'ястя.

   Fleur de Lalita Parfums Dusita

Немає коментарів:

Дописати коментар