вівторок, 22 лютого 2022 р.

Weil De Weil Weil

 

Weil De Weil Weil


   Я чекала не завантаженого ранку, щоб була можливість неквапливо спостерігати за розвитком Weil De Weil Weil, тому все відтягувала "зустріч" та цим посилювала бажання. Зважаючи на подальші події, здається, і парфуми "мріяли" вирватися на волю та випередити прихід весни.

   Weil De Weil Weil - це не 50, а 150 відтінків весни.




   Соковита хрустка зелень, димний і абсолютно не суворий гальбанум. Льодяникові радісні цитрусові та колюча мшистість. На трав'янистому тлі виразні квітково-деревні ознаки неролі.



   Гірка борошнистість гіацинтів, а слідом - мильність нарцисів. Саме такий витончений запах мають мої кімнатні жовті квіти - свіжий та холодний, мускусно-мильний. Спершу потрібно вдихати їх аромат, а то за потужним звучанням гіацинтів можна і не почути. Та Жан-П'єр Вайл запропонував свою гамму розкриття.




   Квіткове серце більше про літо. Тандем помадної троянди та цукерного іланг-ілангу. Трохи фруктовості, краплина мармеладності, багато сонця та повітря, медовості, вершковості та знову борошнистої гіркоти.

   Згодом Weil De Weil Weil стає смолистим, ще більш мшисто-колючим, з тваринним теплом та глибиною, тихою бальзамністю, пухким мускусом та карамельно-амбровим посмаком.

   Враховуючи, що на рекламному постері 1971 року зображений ідентичний флакон та пакування, можу думати, що мій зразок саме року випуску. Звісно, розкішне звучання та хороша збереженість є підтвердженням. Шкодую лише, що так мало рідини залишилося у пляшці.

   Оновлені враження та захоплення Weil De Weil надихнули мене дістати рідкісні зразки інших ароматів Weil та знову зануритися в історію.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар