пʼятниця, 11 лютого 2022 р.

Magie Noire Lancome

 

Magie Noire Lancome




   Мені дуже подобається здатність ароматів змінюватися в залежності від сезону. Так, здавалося б, мшисто-осіння Magie Noire Lancome у ці дні видається виключно весняною і легко компенсує відсутність сонця, блакитного неба та ніжної зелені.

   Свіжість, терпкість, камфорність та ментольність розтертого листя смородини й смолисто-трав'яниста гіркота гальбануму. Слідом - солодка ягідність та цукерність іланг-ілангу.

   Запашна медовість та звучання гіацинтів. Ще пару тижнів і буду тішитися ароматом квітів вдома, коли розміщу їх на підвіконнях. Неодмінно придбаю сорти різних кольорів.

   Гіркота нарцисів у Magie Noire більше наближує весну і мрія про жовто-зелену галявину десь у глибині Англії стає ще більш палкою. Напевно, за ці асоціації я найбільше вдячна аромату сьогодні. Сподіваюся, що позичене у мережі фото колись зможу замінити власним.

Фото з відкритих джерел

   Без будь-яких дієтичних добавок парфуми з легкістю збільшують рівень дофаміну. І завдяки все тій же Magie Noire мені закортіло відвідати улюблений магазин та оновити гардероб. Як не крути, різноманітність розважає та веселить. Ще тут подумалося, що подобатися собі важливіше, ніж оточенню. "Тому, що важче!" - підсумував суворий критик із глибини підсвідомості.


https://www.instagram.com/p/CaOonIBMO8X/?utm_medium=copy_link


 

Немає коментарів:

Дописати коментар