понеділок, 16 травня 2022 р.

White Flowers 1.41 Yosh

 

White Flowers 1.41 Yosh


   24 лютого стало не актуально все, чим я жила та захоплювалася. Моя робота, хобі, плани та мрії. Величезна прірва поглинула у себе та накрила мороком. Вся увага зосередилася на новинах та очікуванні звістки "перемога". 
   Щодня наносила улюблені парфуми та це було так автоматично, як інші побутові ритуали. Часом здавалося, що помічаю особливе розкриття ароматів. Та все це не мало ніякого значення, бо було багато інших думок.

   Чомусь саме сьогодні вирішила пригадати як це було, коли ранок розпочинався не з новин. Не впевнена, що вийде та опублікую свої думки. Та все ж спробую...
   
   Весна, на диво, вдалася такою квітучою. Чи то так здається на тлі війни?
   Рівне останні роки тішило рожевим різнобарв'ям сакур та магнолій, галявинами тюльпанів та ірисів та такої кількості розкішних квітів не пам'ятаю. Саме повітря міста, здається, просочене La Tulipe Byredo та Sakura Imperial Lucien Ferrero.



   Та й стільки різноманітних букетів у мене навесні ще не було, якщо не пригадувати ранки після концертів. Така своєрідна естетико-, аромо- та кольоро- терапія.







   Вибір аромату без особливої логіки, як це буває зазвичай у колекціонерів, та виключно квіткова палітра.

   Сьогодні, наприклад, - улюблені весняні White Flowers 1.41 Yosh.
   Знайома зелена гіркота, пильна борошнистість, соковита трав'янистість та солодковершковий посмак туберози.
   Якщо свіжість та деревні ознаки фрезії, весняний настрій нарцисів та листя конвалій роздивитися вдається, все ж їх звучання змішане з іншими квітковими акцентами, то яскрава тубероза об'єднує всі елементи до купи, ніби скріплює своєю тягучістю та харизмою.
   Фруктова помадність троянди - новий фрагмент, який вдалося вловити у розкритті композиції, а далі - густа бальзамність та димність, які характерні для ароматів Yosh.

  Я не оплатила за хостинг, тому мій старий блог "Парфумерні фантазії MaRS" не активний, а у перенесених текстах на цю платформу зникли деякі зображення. Відповідно, змінився шрифт тексту та форма. Не має потужності засмучуватися та виправляти ситуацію.Сподіваюся, невдовзі прилаштуюся до нових умов.

  Всім мирного дня без сирен та вибухів!


Немає коментарів:

Дописати коментар