четвер, 26 травня 2022 р.

La Chasse aux Papillons L'Artisan Parfumeur

 La Chasse aux Papillons L'Artisan Parfumeur


      Красою можна милуватися та насолоджуватися, але її не можна втримати. Вона швидкоплинна, як захопливий чарівний світанок, як розквітла рослина чи помах крил метелика. Гарну комаху вдається впіймати та засушений метелик, приколений голкою до панно, поширює навколо себе енергію смерті.

    "La Chasse aux Papillons" / "Полювання на метеликів" - це назва аромату L'Artisan Parfumeur, яка у певний час надихнула на роздуми, постановку хореографічного номера та мала б бути назвою мистецької програми, на якій планувала повторити торічний ольфакторний експеримент, коли всі учасники та частина глядачів пахнули ароматом Sakura Imperial LF.

   Виконавці нової постановки реально розлетілися по всьому світу, як метелики, концепція програми стала іншою. Залишилися лише роздуми на тему, при чому глибшими та від цього більш сумними, та й парфуми поки що у наявності.

   Свіжість, прохолода та фруктова кислинка La Chasse aux Papillons такі ж чарівні, як сонячний травневий мирний день. На терпкуватому тлі деревини поступово з'являється кремова вершковість туберози. Мінлива ванільність змінюється то фруктовістю, то зеленкуватою гіркотою зламаної гілки, то ніжністю гарденії.

   У шлейфі чути  медові ознаки квітів липи, які нагадують запах іспанського Льорет де Мар, та доповнюються ольфакторними й мандрівними мріями про море.

   Не вистачає індольності та чуттєвості жасмину. Та це такі вже незначні дрібнички в порівнянні з життєвоважливими потребами.

   У іншому сенсі наші учні теж нагадують тих "метеликів". Тільки но ми їх сформували, надали граційних ліній тілу, навчили елегантної майстерності, філігранної техніки, як мусимо відпустити у доросле життя. Краса учнів тішить та засмучує прощання з ними.

   Чарівне захоплення та драма - це теж про красу та La Chasse aux Papillons. А ця жахлива війна вам не нагадує "полювання на метеликів"? Полювання на свободу, волю та національну вроду, щоб приколоти голкою до убогості та не дозволити літати.

Немає коментарів:

Дописати коментар