вівторок, 29 червня 2021 р.

La Havane AKParfume

 

La Havane AKParfume

     Продовжую знайомитися з ароматами AKParfume колекції із гаслом "Пізнай себе і стань вільним". Три жіночі композиції хоч не закохали у себе до безтями та все ж сподобалися і інтерес досліджувати чоловічі загострився. Перший зразок, як і інші наступні, має назву французькою мовою. На мить відволічуся на маркетинг компанії, який видається трохи дивним. На пакуванні інформація вказана трьома мовами: англійською, російською та українською. Назви композицій то італійською, то французькою. На мій погляд, це еклектика і не вистачає ідейного спрямування Влада Зварича...Ну, і назва Роскосметика чи не означає російська косметика? Я сподіваюся, що ні, а ось парфумерна колега Наталя зі мною не погоджується.

   Назва La Havane AKParfume викликає у пам'яті чудову Havana Pour Elle Aramis, фантазія рухається у напрямку багатої палітри тютюну та сигар. Уявляється щось шоколадно-димно-вишневе, ромово-ванільно-п'янке та хмільне. А тим часом смолисто-гірко-пряний чудовий старт доповнюється тягучою солодкою бальзамністю кориці. Трав'янисто-лікарські ознаки шавлії на тлі деревини та мускусу. І ольфакторна уява про Гавану в Андрія Каратаєва виявляється дещо інша. 

   За іншим разом вдається помітити кисло-димний соковитий бергамот.

   Пильна камфорність перцю та маслянистість деревини розрізноманітнюють звучання.

   Грайливий старт поступово заповільнив розвиток та все ж довгий час було цікаво "розглядати" La Havane. Та, як у жіночих ароматах, так і у цій композиції особисто мені не вистачає бази. Ніби вся краса не має логічного завершення і непомітно розчиняється у повітрі, не залишаючи про себе ні згадки, ні бажання ще раз її "прожити".

 

Немає коментарів:

Дописати коментар