середа, 9 червня 2021 р.

Fiori del Paradiso AKParfume

 

Fiori del Paradiso AKParfume


    Композиція Fiori del Paradiso AKParfume розпочинається солодкою абстрактною квітковістю, яка доповнюється свіжістю та за мить стає вершково-кремовою у хмарині терпкуватого мускусу. Зрозуміло, Квіти раю, а саме так перекладається з італійської назва аромату, будуть присвячені розкішній туберозі.

   Та іншим разом старт парфумованої води дещо інший - кисло-зелено-свіжий і нагадує солоно-морське повітря та має металевий посмак. Згодом зновувсе ж  розквітнуть ніжно-кремові туберози з делікатним, як ніколи, ароматом.

    Добре помітна апетитна абрикосова фруктовість, мильність та пряна пильність. Прохолода та водянистість, яка натякає на присутність цикламену. Якийсь час так і відбувається чергування оксамитового тепла та свіжості, тягучої вершковості туберози та витонченої квіткової чарівності квітів, які нагадують метеликів. У певний момент квіткову композицію прикрашає помадність та зефірність троянди.

   Мінливий старт, чуйне ніжне вершково-кремове серце змішується з борошнистістю деревини і поступово розчиняється на шкірі, залишаючи бажання знову повернутися до аромату.

   І я повертаюся і знову дивуюся та милуюся гармонійному поєднанню квіткових відтінків. Готова рекомендувати познайомитися з ароматом тим, хто кохається у квіткових запахах. І черговий раз переконуюся, що тубероза - це ще та "актриса". Це лише на перший погляд видалося, що її аромат звучить делікатно та цнотливо. Це потужне та багатогранне розкриття, яке то лякає, бо часом тягнеться душно та запаморочливо, то зваблює з тваринною пристрастю, оскільки має хижі таланти, разом з тим і з ласими ознаками пісочного печива та молочною пінкою, і наркотично-пряними відтінками. Чудово!!! Прекрасно, бо я люблю білоквіткові композиції і тішуся, коли вони такі переливчасті.

    Як на мене, то рекламні фото та дизайн пакування дещо прості та не відповідають рівню цінності самого аромату.

Немає коментарів:

Дописати коментар