Taklamakan Stéphane Humbert Lucas 777
29.05.2018
Суха тепла деревина кедру та бальзамічна делікатна сандалу під вершково-ванільними пухнастими хмаринками, в оточенні гірко-борошнистих ірисів.
Смолистість пачулі переходить у шоколадність.
Винно-амбровий лабданум.
Тягуча вершковість бензоїну інколи здається лікерною і п'янкою.
Одночасно відчувається тепло і прохолода.
Як не дивно, сьогодні не відчуваю палючого сонця. Ніби потрапила в пустелю вночі, яка ввібрала в себе всю фіолетовість та оксамитовість ірисів. Мрія про оазис стає реальністю.
Смолисто-деревна палітра прикрашається ніжною квітковою борошнистістю.
Повільно Taklamakan стає шоколадно-вершковим і привертає до себе увагу манким солодкувато-деревним шлейфом.
Сладкая ваниль на фоне сухой древесины. Смолистая горечь и запах сухого пудрового ириса. Сладковато-дымная древесина сменяется хорошо узнаваемым запахом кедра с легкой липкостью смолы и канифоли.
Запах бергамота еле уловимый, как мираж в пустыне спасительного оазиса. Только промелькнула его дымность и зеленая кислинка.
Шоколадный оттенок пачули.
Думается и пишется так же медленно, как и развивается композиция. Жара, которая стоит у нас в последние дни, где-то родом из Taklamakan. Главное, не вспоминать про значение.
Немає коментарів:
Дописати коментар