понеділок, 7 червня 2021 р.

Madama Butterfly II Senyokô

 

Madama Butterfly II Senyokô


   Я зацікавилася Madama Butterfly II Senyokô чи то із-за японської мінімалістичної ментальності, чи мистецької історії, якій присвячений аромат. Швидше за все, підсилили інтерес обидва фактори.

   Вигаданій героїні опери Пучині Мадам Баттерфляй вже не раз присвячувалися парфумерні композиції (Madama Butterfly Shiseido та Cio Cio San MDCI Parfums, наприклад) і вони, як і аромат нової парижської нішевої компанії Senyokô, ніжні та чуттєві, фруктові та квіткові, як і почуття героїні.



   Madama Butterfly II Senyokô - витончений аромат, в якому за допомогою ольфакторних засобів розповідається "історія, яка ставить під сумнів, кидає виклик і змінює традиційні поняття жіночності та незалежності"(с) Гіркувато-солодка, квітково-фруктова на борошнисто-деревному тлі запашна алегорична розповідь про перевтілення люблячої жінки в метелика, про відродження.

   Розпочинається Madama Butterfly II зелено-соковитим зі смолистістю запахом гальбануму. Трав'янисто-борошнистий аромат чорнобривців з солодкуватим посмаком дягелю. 

   Пряна пильність перцю та землисто-пудрова гіркота ірисів з відтінком замші змінюється фруктово-яблучною солодкістю айви.

   Аромат звучить довго, але з кожною мінливістю стає все тендітнішим та тихішим. Щоб почути ніжну фруктову помадність, неодмінно потрібно припасти до зап'ястя, але відірватися від нього вже не захочеться. Так по-японськи витончено та філігранно, лагідно, м'яко та особливо граційно.

Немає коментарів:

Дописати коментар