понеділок, 28 червня 2021 р.

Attente d’amor AKParfume

 

Attente d’amor AKParfume



   "Остерігайтеся любові" - так називається ще одна композиція Андрія Каратаєва для AKParfume, але звучить вона в оригіналі італійською мовою Attente d’amor. Напевно, парфумер дуже любить цю сонячну країну, коли назви всіх жіночих ароматів колекції виключно італійською. Якщо це так, то розділяю його захоплення та не можу дочекатися нагоди відправитися милуватися красотами.

   Attente d’amor - це аромат білого кольору та чистоти, ніжності та невагомості, літнього ранку та романтично-мрійливого настрою.

   З самого початку натяк на свіжість огірка змінюється апетитним запахом дині. Прозоре повітря, здається, бринить та виблискує час від часу діамантовими сполохами.

   Абстрактні квіткові відтінки делікатні. Це точно не про білі квіти. Ну, хіба що про білі троянди з зеленкуватим відливом, які пахнуть кремово-помадно-ніжно.

   Водянистості додає присутність цикламену, а ще щось фруктової радості. І постійно на думку приходить біла фрезія, саме така, якою я милуюся цілий ранок.


   Attente d’amor - це аромат для юної випускниці, яка ось лише отримала атестат зрілості. Це ольфакторний букет для тендітної нареченої, але не такої, чиє весілля обговорює все місто, бо наречений містечковий депутат, а гостей розважають столичні зірки.

   Згодом аромат нагадує мускусно-пухкі хмаринки, які набувають фантазійних форм кумедних фігур. І ловлю себе на думці, що у Attente d’amor буде чудово мріяти, дивлячись у високу блакить.

   А згодом - це вже тихий запах деревини та посмак жуйки.

   Мило та чарівно. Та я так і не зрозуміла чому ж потрібно "остерігатися любові", коли все так цнотливо...

   Шкода, що фото на сайті не такі цікаві, як самі аромати AKParfume, і Attente d’amor зокрема. Та й пакування, на мій смак, вимагає вдосконалення та сучасного дизайну.


   

Немає коментарів:

Дописати коментар