неділя, 7 березня 2021 р.

Splendiris Parfums Dusita

 

Splendiris Parfums Dusita


   Не зважаючи на похмурість, морозний вітер і навіть сніг, весна щоранку заявляє про себе світанками, які засвічуються все раніше, розливаючи по небу малиново-фіолетові фарби. Квартиру наповнили неголосні, але виключно витончено-весняні запахи гіацинтів та тюльпанів. Та до повного щастя додаю ірисово-фіалковий Splendiris Parfums Dusita і насолоджуюся пробудженням природи.

   Цей аромат Dusita ношу вже кілька днів і хоча почуваюся винною перед іншими композиціями, які з нетерпінням очікують виходу у світ, все ж не наважуюся відставити. Splendiris - лідер у моєму ірисовому марафоні!

   Вершково-кислувато-волога і одночасно гірко-терпко-димна зелень. В цій пастельній палітрі впізнається і оксамитове листя фіалки із-за кислинки, і приємна вершковість інжиру, і димність бергамоту. Зовсім поруч - фруктова солодкість, солона карамельність, терпкість деревини, гіркота і мармеладність.

   Далі помадність та кремовість то чергуються, то сплітаються, то хочеться з'їсти, то ще раз вдихнути. То розшукати ту картинку, що днями промайнула, з зображенням танцюристки у сукні, яка достовірно з найменшими дрібничками повторює квітку ірис. Адже Splendiris - це не лише ольфакторне втілення квітів, а пластичне та емоційно-душевне.

   Весняно-сонячно-фруктово-мармеладний в оточенні зелені ірис у Splendiris. Запах не голосний та наполегливий та багатогранний, який поєднує і борошнисту гіркоту, і ознаки моркви, і трав'янистість, і фіалкову кремовість, і карамельну помадність, і фруктову солодкуватість. Поєднання прохолоди та м'якого тепла, характеристик шовку та оксамиту.

   "Ваші парфуми заповнили всю кімнату!!!" - прокоментувала моя знайома. "І описати цю красу я не зможу, вона дивовижна!!!" Таке враження справив Splendiris Parfums Dusita на жінку у кінці дня, коли я вже і намагалася вловити його присутність.

   А ваша весна має які ознаки?

   27.02.2020
   Землиста вологість ірису доповнюється вишневою кислинкою, засолоджується смачним шоколадом, розбавляється фіалковою кремовістю та запомаднюється трояндою. А потім і запудрюється. Невимовно ніжно і прекрасно!

   І хоча з Splendiris Parfums Dusita я вже була знайома, все ж отримала ольфакторне захоплення. І лише отямившись від перших піднесених вражень, звернула увагу на димність, кислинку та маслянистість шкірки бергамоту, яка змінюється тягучою радісною фруктовістю, а далі - вершковою зеленою терпкістю листя інжиру.

   Сьогодні я чую у Splendiris ознаки вишні. З часом фруктовий запах став помадним і, здається, змагався у вишуканості з кремовістю фіалки, яка хоч і не претендувала на головну роль, та все ж отримала б перемогу за роль другого плану.

   Чергування пильної борошнистості та делікатної липкості крему, лікерної тягучості та вологої свіжості робить аромат кокетливим та грайливим.

   Ця кремово-помадна фіалково-ірисова ніжність рятує від сірої прохолоди та відсутності життєстверджуючих кольорів, як перші вітаміни черемши та зеленої цибулі від авітамінозу.

   Splendiris надихає дістати нові чобітки та замінити комфортний пуховичок на елегантне пальто. І неодмінно сумку на ланцюжку, а не шопер.

   А ірис, якщо мова йде про ірисовий марафон, - сіро-фіолетовий, з землистими нюансами корінців, помітним запахом  моркви, сухий та борошнистий, а іншим разом - кремово-помадний, вишнево-фіалковий. Та ще солодкувато шоколадний. Прекрасний! Ну, звичайно, улюблений!


   
  9.05.2019

 Дуже рідко роблю виключення із правила "не знайомитися з щойно приїхавшим ароматом". Але сьогодні не стрималася, так як отримала довгоочікувану новинку від Parfums Dusita - Splendiris.

   Саме із-за присутності ірису в композиції мені було цікаво познайомитися з ароматом. Чомусь була впевнена, що моя колекція парфумів з цією елегантною квіткою поповниться винятковою красою.

   Поки очікувала випуску Splendiris та прибуття флакону, начиталася різних вражень та відгуків. Хтось писав, що це історія більше про фіалку, ніж ірис. Добре, що не піддалася впливу, а довірилася інтуїції.

   Вологий, землисто-солодкувато-гіркий запах корінців ірису. Навіть ознаки "морковки" присутні. І ще щось хвилююче, від чого завмирає подих...

   Помадність фіалки чергується з бадьорою кіслинкою. Солодка фруктовість апетитно визирає з ніжно-кремового букету.

   Індольно-маслянисто-гнилі нюанси роблять композицію ще більш цікавою і не "рюшечно-дівочою".

   Прохолодна димність та терпкість. Запах дощу саме цьогорічної холодної весни.

   Знову запах фіалок, але це вже ціла галявина на зеленому тлі молодого листя та трави.

   Кислинка цитрусів, льодяниковість та фруктовість, як на старті. Карамельність амбри змінюється оксамитовою солодкістю, далі - кремова вершковість на фоні деревини.

  Splendiris швидко затихає, але саме ця вада із-за далекої дороги, і, впевнена,  лише аромат відстоїться, з'явиться сила звучати довго і виразніше. Хочеться постійно оновлювати і постійно прикладати до носа зап'ястя, щоб дихати цією кремовою ніжністю, щоб роздивитися найделікатніші відтінки.

   Звісно, аромат відстоїться, заграє по-новому, відкриє таємниці і у мене складеться інше враження. А сьогодні Splendiris - це дует пудрових квітів ірису та помадних фіалок на землисто-вологому фоні корінців з кремовими, фруктовими, карамельними, деревними нюансами.



   


Немає коментарів:

Дописати коментар