середа, 10 березня 2021 р.

Iris Pourpre Keiko Mecheri

 

Iris Pourpre Keiko Mecheri


   Ірисова весна поволі набирає обертів. Ще один ірис в композиції - Iris Pourpre Keiko Mecheri. Солодкувато-фруктовий, фантазійно-десертний, з густим, тягучим запахом, пильно-смолисто-шоколадними нюансами. На пачульному тлі, тому ознаки деревини та землистості доповнюють квіткову борошнистість.

   А в самому старті Iris Pourpre має такий солодкий аромат, що смаколики потрібно відмінити і на сніданок, і на обід, а на вечерю навіть не згадувати, бо зайві калорії, здається, засвоюються від парфуму. Апетитна стигла зацукрена слива доповнюється варенням із абрикосів. Любителі гурманіки будуть задоволені!!!

   Та солодкість поволі розсіюється і на зміну з'являється гірко-шоколадно-смолистий запах пачулі з зелено-пріло-вологими акцентами.

   Борошниста гіркота чергується з карамельною в'язкістю. Пелюстки ірису видаються м'ясистими та соковитими. Щоразу, коли спостерігаю за появою цих квітів у парфумах, виникає бажання принести букет додому, щоб створити об'ємне та глибинне сприйняття. Та у квітковій студії відволікаюся на якісь невідомі екземпляри, а іриси залишаються поки що без уваги. 

   Згодом від Iris Pourpre залишається лише фіолетовий колір та фруктово-карамельний посмак.

   1.03.2020
   Насичене гурманське звучання чи то лякає, чи дивує, чи зацікавлює. У першу хвилину нанесення Iris Pourpre Keiko Mecheri викликає одночасно стільки протилежних думок. Та поки оговтуюсь, аромат розсіюється, стає легким, оксамитовим, хоча фіолетовий колір зберігається.

   У назві аромату вже вказується, що ірис саме фіолетового кольору, та й флакон має фіолетово-чорне забарвлення. Здається, що і рідина такого ж відтінку, хоча на шкірі не залишаються сліди.

  Коли розвіюються кислуваті ознаки та зеленкувата терпкість цитрусів. солодкувато-тягучо-лікерне звучання чогось не визначеного мною, на тлі смолисто-пряно-деревних пачулі розквітне ірис і саме фіолетового кольору.

   В ароматній палітрі квітки солодкуваті відтінки доповнюються пряними, сухе борошнисте звучання чергується з соковитим фруктовим. Щільна вершковість та зацукрена помадність з'являються з часом, як і пухка солодкість та натяк на запах моркви.

   Мильний нюанс з'явився завдяки мускусу і я уявила ірисове мило. Активно почала пригадувати чи є у якогось бренду таке і вже готова було відправитися на пошуки на просторах Інтернету, як увага знову переключилася на парфуми.

   Після фантазійного звучання фіолетового ірису Iris Pourpre став пачульно-деревним з різноманітними нюансами. То мені чулися ознаки солоного поту, то маслянистість, то терпкість поруч з сухим колючим шипровим звучанням.

   Я з нетерпінням чекала фіолетових відтінків у сході сонця, але світанок видався 100% герленовськими L’Heure Bleue. Продовжила фіолетовий настрій, одягнувши сукню у такому ж тоні. А потім відбулася і фіолетово-ірисова зустріч у парфумерному клубі.

   Взагалі, я люблю колір, який символізує вищий розум, мудрість, сприяє натхненню, чутливості. Він додає одягу розкішності та урочистості. Його пов'язують з артистизмом, містицизмом та інтуїцією. Психологи стверджують, що фіолетовий колір здатний об'єднати мислення і тіло, душевні проблеми з матеріальними.

   Ось так Iris Pourpre Keiko Mecheri зробив мій перший день весни виразним таємничим фіолетовим.



   2.03.2019
   Як я очікувала весну! Я мріяла, що зроблю її ірисово-пудровою, гіркувато-солодкуватою, витончено-квітковою. Як ніколи, я підготувалася і зібрала колекцію ірисових ароматів. Звичайно, не всі існуючі, але достатньо, щоб розтягнути задоволення і заповнити кожен день новим ірисовим відтінком.

   Розпочну ірисовий флешмоб Iris Pourpre Keiko Mecheri, тим більше, що за вікном -7С*, на хвилиночку, а ця композиція ніжно огортає оксамитовим теплом.

   Ірис в Iris Pourpre пахне сливою. З часом я забуду про сливовий відтінок, але солодка фруктовість в ароматі квітів буде присутня постійно.

   З самого початку добре помітні, хоча і на другому плані, смолисто-землисті, з запахом прілого листя, шершаво-деревні пачулі. В кінці дня залишиться лише їх запах на шкірі, вже не такий насичений, але чіткий колючо-шипровий.

   Димності додає ветивер, а яскравої льодяниковості та бальзамно-лікарських нюансів іланг-іланг. Ледь помітна кислинка цитрусів і мильність.

   Але все ж головний ірис в композиції. Вологості та землистості додає дорогоцінний корінь ірису. Фіолетовий колір оксамитових соковитих пелюсток густий та насичений. Солодкуватість та борошнистість, фруктова джемовість та терпка винність, помадність та нектарність - це все ознаки ірису Keiko Mecheri.

   Напевно, цей ірисово-помадний, солодкувато-фруктовий, гірко смолистий фантазійний Iris Pourpre сподобається тим, хто не любить відчудженого, тихого, прохолодного, неемоційного звучання цих весняних квітів.

   Моя шанувальниця на роботі не залишилася байдужою до шлейфу, прокоментувала, що пахне фруктово-ягідним милом та квітами. В іншому місці почули в шлейфі шоколадні нюанси. Думаю, що це пачулі подарували таке враження.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар