понеділок, 6 липня 2020 р.

Kenzo Jungle L'Elephant Kenzo

Kenzo Jungle L'Elephant Kenzo


   Екзотики! Чим більше екзотики! Напевно, тому що ми засиділися у замкнутому просторі чи то означених кордонах, так хочеться екзотики...Як добре, що у нас, любителів парфумерії, є можливість навіть з обмеженням у подорожах, отримувати хоч трохи , але все ж таки враження та задоволення від екзотичних країн.

   Сьогодні разом із французькою компанією, яка має японське коріння, відправляюся у джунглі.

   У 1970 році перша крамниця Кензо Токада називалася Jungle Jap (Японець із Джунглів). У сірому Парижі, у центрі розсудливої Європи дизайнер створив ефект "пожежі у джунглях", розповсюджуючи яскраві фарби та запахи природи.

   В кінці 1990 років у компанії Kenzo вийшла Jungle Collection (Jungle L'Elephant, Jungle le Tigre, Kenzo Jungle Homme Kenzo). Звичайно, у всіх любителів ароматів рано чи пізно виникне бажання познайомитися з цими ароматами. Думаю, що краще пізніше, щоб не злякатися ароматного характеру тварин та гідно оцінити.

   Як стверджують маркетологи компанії "Для Kenzo" цар джунглів не лев, а слон. Золотий слон - хороша прикмета у казковому світі природи". Знайомство з Колекцією Джунглів я розпочинаю саме зі Слона.

   Із пробірки пахло манливо солодко-помадно-ванільно, нагадувало щось добре знайоме чи когось у цьому ароматі. Я вже попередньо вирішила, що мені потрібно цілий флакон у жовто-фіолетовій коробці. І яке ж було здивування, коли  отримала хорошу пряно-терпку, гірко-камфорну порцію спецій. Дует гвоздики і кардамону влаштували точно "пожежу в джунглях".

   Хоча спецієва палітра швидко почала розпорошуватися і, здавалося, що за лічені хвилини не лишилося вже нічого, що могло б подразнювати нюхові рецептори, та періодично все ж пряні ознаки будуть з'являтися.

   Фруктово-помадний та сонячно-цукерочний іланг-іланг зазвучав так привабливо і натхненно і якщо його голос не переміг пильну гірку борошнистість, то ефективно доповнив.

   Іншим разом при першому нанесенні чути солодко-тягучий густий запах лакриці із лікарським підтоном. Солодкість така грайлива, що не викликає відрази, чудово переливається анісово-ментольними відтінками.

   Солодко-щільний запах ванілі мені здався особливим. Ніби всю кондитерську властивість зібрали і законсервували, але вчасно присипали насінням тмину і тому в результаті вийшла помадно-пряно-кремова суміш, гармонію якої час від часу порушувала мильність.

   Солодка фруктовість, яка хоч і здалека нагадувала запах манго, додавала апетитності та радості.

   Наступна частина про шоколадно-кремово-помадні пачулі з деревним пріло-пряним тлом.

   Ледь помітна, швидше натяк, анімалістичність амбри. Для аромату з назвою такої великої тварини можна було б і більше...Та після великої кількості приємних відкриттів, це дрібнички, на які можна не зважати.

   Отже, ми з L'Elephant Kenzo потоваришували! Дуже рада знайомству і враженням! Неодмінно буду тепер розшукувати пляшку з помадно-спецієво-фруктово-квітковим ароматом та металевою кришкою у формі слоника.

   Наталя, дякую!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар