субота, 25 липня 2020 р.

Chance Eau Tendre Chanel

Chance Eau Tendre Chanel


Я лише черговий раз налаштувалася на східні аромати, на деревину уду та пікантність спецій, як спеку змінив дощ та приємна прохолода. Бажання дістати один із завжди бажаних шипрів не реалізувала, так як на очі потрапив улюблений всіма Chance Eau Tendre Chanel. А я толком ще й і не розібралася потрібний він мені чи ні...

   У мене є багато знайомих, як і у вас, звичайних жінок, не парфумерних маніяків, які у свій час полюбили один із Chance Chanel, використали пару флаконів і вирішивши змінити аромат, підбирають інший у такому ж напрямку.

   Напевно, років 10 тому я була такою ж, але з Chance Chanel не була знайома, як і з Chance Eau Tendre, який вийшов саме тоді.

   Сьогодні у Chanel є ціла колекція Chance: Chance Chanel (2003), Chance Eau Fraiche (2007), Chance Eau Tendre (2010), Chance Eau Vive (2015), а ті мають різні концентрації та ще й серпанок для волосся (Hair Mist).

   Я уважно поpнайомилася лише з одним із веселої компанії Chance - Chance Eau Tendre. Згодом обов'язково надолужу прогалину, розшукаю інші зразки.

   Отже, Chance Eau Tendre Chanel - легкий, свіжий, універсальний, апетитно-фруктовий. Кажуть, що квітковий... Поки що не зустріла жодних ознак.

   Він зрозумілий та не зарозумілий. Тонізуючий та радісний. Не потрібно ні напружуватися, щоб осягнути, ні звикати, щоб полюбити, ні підбирати тематичний гардероб, ні задумуватися над доречністю.

   Для спорту чи занять танцями, для роботи та відпочинку, для мрій та їх реалізації. І особливо пасуватиме юним красуням.

   Успіх Chance Eau Tendre у присутності айви. Звичайно, для мене особисто. Саме айва пахне свіжо-апетитно, фруктово-яблучно, літньо-надихаюче-сонячно, запевняюче, що все буде добре.

   Помітна кислинка та ніжна вишукана мильність доповнюється бадьорою гірчинкою грейпфруту.

    Реалістична липкість цитрусів змінюється розбавленим лимонадом та підсохшою шкіркою. Карамельна вершковість, ніжна фруктовість, невагомий пухкий мускус та делікатна тілесна амбровість.

   І все. Історія закінчилася. Потрібно або поновити аромат, або дістати інший. Можна другий Chance, наприклад.

   Автор всіх Chance - штатний парфумер Шанель Jacques Polge. Автор круглого лаконічного флакону з простою квадратною кришкою - креативний директор компанії Jacques Helleu. Симпатично виглядає окремо кожен флакон колекції та у компанії це радісне жовто-зелено-рожеве свято.

   Такі ж радісні та легкі, пустотливі та кокетливі, романтичні та мрійливі рекламні ролики та постери всіх Chance. Мені ж найбільше подобається з ніжною француженкою Сігрід Агрек Eau Tendre, що зверху у лівому куті.


А реклама 2019 року не лише яскрава, а ще й танцювальна, у якій велика кількість танцюристок виконують танець із стільцями на голові. Режисер обирає лише 4 найкращих, які і стануть героїнями відео та амбасадорами чотирьох ароматів колекції Chance. До слова, у 2019 році вийшов Chance Eau Tendre у концентрації edp. Режисер рекламного ролика - художник та модний фотограф Жан-Поль Гуд.


 
  А у вас який улюблений Chance?

Немає коментарів:

Дописати коментар