субота, 25 липня 2020 р.

Vendetta Donna Valentino

Vendetta Donna Valentino



    Є аромати, які спочатку приваблюють назвою, інтригують та зацікавлюють словом, у якому вже присутня ціла історія, а то й драма. Наприклад, Вендета! У мить фантазія малює яскравий, пристрасний, емоційний аромат, адже це ж жорстока помста. Переносний образ прийшов до нас із Сардинії та Корсики, де був звичай кривавої помсти за вбитого родича. І не дивно, що саме італійський бренд Valentino вирішив присвятити такій традиції ароматну історію та навіть дві. Бо існує Vendetta Donna та Vendetta Uomo і обидва аромати входять до колекції з такою ж назвою Vendetta. Здається, це неймовірно цікава ідея для створення ольфакторного образу.

   Не менш цікавий і флакон у Vendetta Donna Valentino, форма якого нагадує розкрите віяло. Ще мені асоціюється з розкішною спідницею "сонце-кльош".

   Аромат, як і очікувалося, голосний, потужний, сміливий, безкомпромісний, але не драматичний. Альдегідно-квітково-фруктово-медовий, багатогранний та по-італійські  яскравий.

   Розпочинається густими альдегідами та солодкою сливою. Аромат ніби розганяється і заповнює собою все приміщення. Соковита гірко-пряна зелень пронизує альдегідно-сонячне сяяння. Характерне ретро звучання поступово розпорошується.

   Неймовірно емоційний букет - гірко-солодко-фруктово-помадний, п'янкий та хмільний, манкий та звабливий.

   Помадність троянди підсилюють все ті ж добре помітні альдегіди. Медова терпкість та шершавість. Тягучий, п'янкий, з індольністю та фруктовою лікерністю запах жасмину. Кремово-вершкова тубероза у димному серпанку чорносливу.

   Солоно-солодкувата карамельність амбри та гірко-шкіряна анімалістичність.

   Це всього-на-всього сучасна edt, яку я наносила намазом, а здавалося, що концентрація parfum. Можна здогадатися, що у рік випуску - 1991- Вендета звучала ще цікавіше та потужніше. Можливо, і драматично, чого очікувала від назви.

Немає коментарів:

Дописати коментар