субота, 25 липня 2020 р.

L'Ombre Dans L'Eau Diptyque

L'Ombre Dans L'Eau Diptyque


   Свіжість, терпкість та кислинка смородини. Гіркувата трав'янистість та солодкість ягід. Димність бергамоту та маслянистість товстої шкірки.

   Ранкова кришталева прохолода розсіюється і на зміну їй з'являється тепло амбри.

   Мильність шкірки цитрусів чергується з соковитою зеленню, потім з розтертими в пюре ягодами та задерев'янілими стеблами.

   Якщо зайти у глибину смородинових зарослів, то у затишному місці вдасться зустріти квітник з маленькими трояндами, помадний аромат яких здається особливо ніжним у насиченій по-літньому зеленій палітрі. Згодом вдається роздивитися і фруктовість, і миле кокетство, і навіть фактуру шовковистих пелюсток квітів.

   Виникло бажання поставити L'Ombre Dans L'Eau Diptyque поруч з Eau du Soir Sisley, Balmain de Balmain Pierre Balmain, Chanel 19 - на поличку зелених ароматів, які на перший погляд ніби перекликаються. Але при одночасному нанесенні помічаю такі різні нюанси, на які не звертала уваги.

   Так, у Eau du Soir Sisley зелень видалася вершковою, м'якою та рясно присипаною квітами на деревному смолисто-липкому тлі.

   Balmain de Balmain - видався більш елегантним та квітково-зеленим.

   Chanel 19 - мшисто-зелено-борошниста та квіткова і, як не дивно, чуттєво-емоційна.

   А у L'Ombre Dans L'Eau Diptyque на тлі всіх інших зразків дав про себе знати пухкий та дещо "кисільний" мускус. Також проявили виразніше ягідні ознаки, троянда виявилася акварельною та сам аромат водянистим.

   Запах листя смородини на волоссі тримається ще й на другий день так виразно, що можна не поновлювати парфуми.

   За L'Ombre Dans люблю спостерігати з боку, коли від колеги чую кришталево-зелений шлейф, або від чоловіка вловлюю зелено-деревні відтінки. Саме для нього я і придбала цілий флакон, знаючи його інтерес до зелених парфумів.

Немає коментарів:

Дописати коментар