понеділок, 29 червня 2020 р.

Nirmala Molinard

Nirmala Molinard


   Гості бувають різними. Близькі чи далекі родичі, добрі друзі, веселі подруги, пильні сусіди... А ще у гості може завітати ароматний гість - флакон парфумів. Звичайно, не до всіх.

   Коли я вперше потрапила у компанію колекціонерів, все здавалося незвичним і захопливим. Крім того, що від світлин розкішних флаконів паморочилася голова, то дивними здавалися загадкові розмови, незрозумілі порівняння, магічні ритуали. Добре пам'ятаю один фрагмент, коли одна пані розповідала як їй для уважного знайомства дали на кілька днів флакон парфумів. Сьогодні у такій ситуації нічого дивного не бачу, а років 10 тому це ж не сприймалося нормою.

   А сьогодні хтось із початківців буде дивуватися моїй історії, бо саме гостить у мене Nirmala Molinard - флакон чудової туалетної води, який довірила Наталя.

   Взагалі, з Nirmala Molinard я думала, що була знайома давно. Зовсім недавно чимось привабив мене сам флакон - той, що у вигляді арки. Ніколи на світлинах не здавався особливо цікавим, лаконічність ліній та звичайна етикетка, а тут з нізвідки виникли симпатія та інтерес.

   Далі була черга самого аромату дивувати. Неймовірно апетитний та манкий, радісний та щасливий.

   Кислинка цитрусів, гірчинка шкірки, димність, терпкість. Весела льодяниковість. Солодка фруктовість та кремово-ванільна вершковість.

   Свіжість та прохолода чергується із лагідним теплом. Тягуча карамельність змінюється гірчинкою грейпфруту.

   Екзотичні соковиті фрукти та пухкий повітряний десерт. Запах манго не дуже яскравий та все ж роздивитися ознаки вдається.

   Солодкість, як не дивно, додає відчуття щастя та створює атмосферу саме вихідного безтурботного дня.

   Ніби провалююсь у кольорову феєрію, безперестанку кружляю все додаючи швидкості обертам. Далі ці малиново-рожево-карамельні королі розсипаються на безліч іскринок та борошнинок.

   І до солодкості ванілі не має зауважень! Її хочеться скуштувати, як і карамель. Ну, ось і гурманський аромат мені до вподоби! Але це ще за довго до появи культового Angel Mugler - 1955 рік. Багато хто навіть порівнє ці композиції, як на мене, то нічого спільного не помітила.

   Поки солодкість змінюється гіркувато-пряним запахом деревини, я вивчаю інформацію про Nirmala Molinard і, як не дивно, вона майже відсутня.

   Нірмала - давнє індійське ім'я, що означає "чиста, бездоганна". Є ще інформація, що також означає - щедра, мінлива, весела, творча, щаслива. І саме такі характеристики вдало поєднуються зі вдачою аромату. А ось версію про те, що композицію назвали на честь Нірмали Шрівастави - талановитої жінки, засновниці Сахаджа-йоги, вважаю не доречною абсолютно. В цьому можна переконатися, якщо роздивитися рекламні постери Nirmala Molinard.

Фото з мережі
 


Фото з мережі

 У 2011 році компанія випустила Nirmala Limited Edition у яскравому рожево-фуксієвому флаконі, з яким мені дуже хочеться познайомитися, як і з найпершим вінтажним зразком. У 2015 році випустили ще одне лімітоване видання Nirmala Baccarat Edition 2015. Осучаснений варінт вийшов у 2017 році, як і фланкер - Le Rêve Nirmala, який, здається, ще більш є солодко-гурманським. Буду дуже рада і цим запашним гостям!!!


 Трояндових ознак, як і квіткових взагалі, я не помітила у Nirmala, але колір квітів органічно переплітається з палітрою дизайну пляшки та коробки, а також присутній у тій ароматній феєрії, про яку згадувала.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар