середа, 17 червня 2020 р.

Cristalle Chanel

Cristalle Chanel


Зелено-димний запах бергамоту та землисто-гіркий ветиверу на початку розкриття шанелівського Кришталю у туалетній воді. Ледь вловима цитрусова кислинка. Маслянистість та борошниста гірчинка гіацинту на вологому солодкувато-пряно-пильному, мшистому із ознаками прілого листя тлі.
   Невпевнена, але симпатична, фруктовість і ледь вловима прохолодна квітковість. Вершково-деревні відтінки.
   Історик парфумерії Єлєна Воснакі називає Cristalle найсвіжішим ароматом у Chanel і стверджує, що більш свіжого не має і ніколи не було. А колекціонер Нейл Чапмен характеризує варіант у туалетній воді 1974 року випуску, як алмазоподібний та делікатний, хрусткий і дуже паризький зелено-квітковий аромат. Мені ж Кришталь часто здається дуже врівноваженим та вдалим для повсякденного використання. Ще з нього добре розпочинати ветиверний марафон. А інколи вловлюю у голосі ознаки пильного ретро і це викликає смуток. Та сьогодні не такий день. Сьогодні я у Cristalle Chanel почуваюся елегантною та стриманою, не багатослівною, але і не пустослівною, що важливо.
   А ще у мене стійке захоплення моїм 15 мл флаконом Cristalle Chanel. На фото зліва лаконічна та при цьому витончена, дуже зручна та практична пляшка.  Хотіла би мати всі аромати Шанель у такому форматі.



Немає коментарів:

Дописати коментар