вівторок, 23 червня 2020 р.

Lux Mona di Orio

Lux Mona di Orio

   Люкс - з лат. мови означає світло. Інше значення цього слова - характеристика чого-небудь розкішного, доброякісного. Mona di Orio назвала свою композицію Lux на честь свого вчителя Edmond Roudnitska і в ній, на мій погляд, є і світло, і саме ті ознаки розкоші та якості.

   Lux Mona di Orio ще для мене це льодяникова солодко-сонячна лимонна радість на терпко-зелено-деревному, кислувато-димному тлі петітгрейну. Це смачний лимон, який щедро здобрений медом. Це товста пориста шкірка з характерною восковістю. Це зацукрені цукати. Це тонізуючий напій. Це мрії про Амалфі.

   З часом Lux стає густим, щільним, липким та борошнистим. Доповнюється димними та землистими характеристиками ветиверу, солодко-смолистими кедру та маслянисто-анімалістичними амбри. Остання, здається, розтікається по розігрітій шкірі, плавиться і видає карамельно-кремове десертне звучання, яке в поєднанні з вершковою ванільністю бензоїну створюють емоційну та чуттєву запашну гру.

   Lux - це, здається, єдиний аромат, в якому цитруси звучать протягом всього розкриття, не розлітаються у повітрі соковитими бризками, а запомаднються смолистою красою.


Немає коментарів:

Дописати коментар