неділя, 21 червня 2020 р.

Chanel № 5 Fragments D'or Sparkling Body gel

Chanel № 5 Fragments D'or Sparkling Body gel

   "Ніколи не говори ніколи!" - пригадую цей вислів і вже не дивуюся своїм вподобанням, які непомітно змінюються. Наприклад, був час, коли я не сприймала всього блискучого та сяючого, ні страз, ні паєток, ні мерехтіння шимеру у косметиці. Та вже давно у моєму гардеробі стрази присутні не лише на джинсах, сумках та окулярах від сонця, але й спортивному костюмі.

   Напевно, у 2017 році, коли у Різдвяній колекції у Chanel вперше з'явився ароматний гель для тіла з золотими частинками, я ще не уявляла його блиску на своїй шкірі. Та як добре, що до останнього Різдва компанія знову випустила FRAGMENTS D'OR SPARKLING BODY GEL з ароматом парфумів № 5 і я маю змогу насолодитися і чудовим звучанням і сяючим ефектом.

   Обіцяюче гарне зволоження гелю ще не оцінила, а ось пахне чудово! Помадно-солодкувато-квітково, зі всіма ознаками № 5 та навіть м'якше, більш оксамитово. Гарно тримається на шкірі і добре помітний на інтимній відстані. Якщо доповнити однойменними пафумами, буде розкішно!

   Я вже давно засумувала за звучанням П'ятірки та все не було нагоди. Звичайно, не проблема нанести ароматну рідину вдома чи то на роботу, в подорож чи на прогулянку, та хотілося відповідного елегантного заходу зі всіма супроводжуючими атрибутами (зачіскою, гардеробом, взуттям). Сьогодні теж не такий день, але терпіння увірвалося...

   А тим часом шкіра з дрібними золотими мерехтливими частинками пахне свіжим подихом жасмину та фруктовістю троянди. Добре помітні деревні гіркувато-землисті ознаки ветиверу.

  Згодом кремово-вершкова ванільність на деревині сандалу змінюється густою смолистістю тонка бобів і здається, що вдихаю запах смачного морозива чи апетитного десерту.

   Звичайно, не могла я задовольнитися лише ароматним сяянням. Ще до використання новинки дістала гель для душу №5, потім парфуми та навіть краплину cologne. Ще дістану пару книг та повністю занурюся у тему, не виходячи із дому.


Немає коментарів:

Дописати коментар