четвер, 11 лютого 2021 р.

Chanel N°5 Chanel

 

Chanel N°5 Chanel


    Краплина аромату, який пахне насичено та невизначено, швидше, абстрактно. Але не милом чи іншим миючим чи гігієнічним засобом, не квітковою водичкою, не приємними віддушками. Так пахнуть парфуми. Парфуми, які пройшли перевірку не лише роками, а й цілим століттям, мають силу зачаровувати, дивувати, вражати, надихати, закохувати. Енергія, яких вириваючись із пляшки на волю, розтікається по шкірі, просочується у кров і наділяє власницю рафінованою елегантністю та вселяє жіночу впевненість. Мова про Chanel N°5 Chanel. Та, напевно, і так зрозуміло.

   Щільні воскові альдегіди тріскаються, як крига, під натиском соковито-льодяниково-безтурботних цитрусів.

   Яскравість іланг-ілангу виділяється із загального морозно-абстрактного букету. Слідом розквітає ніжна помадна ягідно-фруктова троянда, далі помітно кремовість ірису та цукерочно-медовий жасмин. Та ці флоральні мотиви у парфумах помітно після численних тестів, внюхувань, порівнянь, вивчень, аналізів, а так, то позбавлений конкретності ольфакторний образ, загадковий та серпанковий, кришталево-крижаний та сніжно-сяючий.

   А тим часом у розвитку N°5 з'являється анімалістичне тепло, чуттєвість та масляниста гіркота цибетину на пряно-борошнистому тлі деревини. Згодом задимлює думки смолисто-сухий запах ветиверу, а кремова карамельність амбри черговий раз зачаровує та закохує. Солодка ванільність - порція вишуканого десерту без страху втратитити форму.

  Згідна з думкою, що хороший смак - це знання. І що подібне притягує подібне. Є спільне у тих жінок людей, які з задоволенням наносять ароматичні краплини N°5. І не потрібно бути психологом, щоб назвати риси та якості, які їх об'єднують.



   Chanel №5 Chanel

   

Немає коментарів:

Дописати коментар