неділя, 21 лютого 2021 р.

Parfum Sacre Caron

 

Parfum Sacre Caron


   Щодня кожен з нас наносить краплину парфумів і відчуває у більшій чи меншій мірі захоплення красою аромату. І цей зв'язок, який існує між рідиною та нашим сприйняттям, все ж не піддається раціональному аналізу і видається від цього ще більш таємничим та містичним. Все, що викликає позитивні емоції, є цінним та важливим і ми його плекаємо і старанно оберігаємо. Саме тому, напевно, тремтимо над кожною краплиною, хоча маємо цілі ріки наснаги.

   Я не могла уникнути таких пафосних роздумів, адже назва парфумів, якими користуюся крайніх два дні - Parfum Sacre Caron. Але мої думки щирі, тому що відчуваю від аромату піднесення за велике задоволення.

   Соковито-димно, зелено-кислувато-липко на старті. Відразу ж помітна така ж соковита фруктова солодкість. Ніяких модних бабусь! Жодного натяку на ретро - багатогранне звучання привертає увагу і поглинає у ольфакторну безодню.

   Пряно-терпко, камфорно-перцево та гірко-кардамонно. Густа вершковість та солодка бальзамність. Замасковані ознаки кориці та тягучо-помадна карамельність.

   Запах вичиненої шкіри швидко стає пильно-борошнистим, доповнюється маслянистою гіркотою гвоздики-спеції. Parfum Sacre Caron - така собі вишукана пряно-пікантна елегантність.

   Лікерна троянда. Чи трояндовий лікер? Аромат троянди у ароматі як "смачна родзинка" і щоразу з нетерпінням очікую саме цих вражень.

   Смолисто-оксамитове звучання смирни та вершкова кремовість. Огортаюче м'яке тепло та гармонійність.

   Зовсім недавно я потрапила у оберти мімозоманії і розшукувала композиції з цією квіткою, а виявляється, вона присутня у Parfum Sacre. Та як не намагалася "роздивитися", у мене не вийшло помітити гірко-зелено-медово-борошнисті ознаки. Цей момент не має ніякого значення, просто нюанс, який, можливо, знабиться комусь.

Немає коментарів:

Дописати коментар