середа, 10 лютого 2021 р.

Chanel N°5 vintage edt

 

Chanel N°5 vintage edt


    "Такого снігопаду давно не пам'ятають наші краї" - трохи не в риму звучать слова із однієї пісні. Так само і такого розкриття Chanel N°5 vintage edt із пляшки у чорному футлярі ще не було за часів мого захоплення ароматами!

   Інколи радість стається несподівано. І від неочікування вона ще більше тішить. Так я не планувала діставати N°5, вийшло випадково, переплутавши в темноті флакони. А коли почула живе та дзвінке звучання старої туалетки 1970 років, дуже втішилася.

   Кришталева кислинка цитрусів, іскриста свіжість та помадна альдегідність. Прохолода та дзвінкість, абсолютно без ознак пильності, як це буває. Ніби edt омолодили років на 100.

   Фруктова солодкість змінюється трояндовою помадністю у компанії з кремово-карамельним іланг-ілангом на деревному тлі.

   Молочна пудровість ірису і ніжна повітряна вершковість. Хрусткі пелюстки фруктово-запашного жасмину.

   Грайливе та чуттєве квіткове серце поступово запудрюється. Щільна борошнистість ніжно огортає серпанком. Солодко-солона карамельність амбри з ознаками моря формує мрії і бажання присвятити П'ятірці цілий тиждень..

   І коли, здавалося, я вже все роздивилася, з'явилася така реалістична дивовижної краси малиново-ягідна троянда, яка кокетливо чергувалася з землисто-гірко-димним ветивером, змінюючи свій ароматний образ то на соковито-кисло-вишневу стиглість то на кремовий десерт.

   Спостерігаючи за таким запашним розвитком подій, виникало бажання себе вщипнути, щоб переконатися що це не сон чи не якась галюцинація.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар