неділя, 14 серпня 2022 р.

Boucheron Boucheron

 Boucheron Boucheron


   Жовтогарячі, золотисті, теракотові, бурштинові квітники з чорнобривцями приваблюють увагу, тішать ніс та веселять око. Розтерте у пальцях листя розважає багатогранністю відтінків від гірко-борошнистого, соковито-трав'янистого, пряного, кислуватого, камфорного до солодкувато-фруктового та парфумерно-пахучого. 



 
   Як мені кортіло прикрасити оселю цими барвистими квітами та жодної пропозиції у розмаїтті літніх екземплярів!

   Та таки дочекалася!!! Саме із-за букета чорнобривців, а ще айстр та майорів, я днями потрапила під зливу. Зайшла додому мокра та щаслива, наскільки можна почуватися такою у війну.




   На честь композиції у китайській вінтажній вазі - Boucheron Boucheron. Адже, коли я згадую про чорнобривці, найпершим спадає на думку саме цей парфум. Хоча, як я переконалася, соло у композиції не за ними.

   Масляниста анімалістичність та колючість, шипрова терпкість та багато мускусу, який асоціюється зі скрипучою чистотою та дорогим милом, вітають зі старту. Збивають, якщо чесно з пантелику, бо ж я чекала чорнобривців.

   Гірко-терпко, пряно, з камфорністю, свіжістю та медовістю. Яскраве, колоритне звучання змінюється кремово-густою тягучістю квітів, серед яких вирізняю туберозу. Солодка п'янкість, манливість, дурманність, повнотілість - ознаки однієї з найзапашніших квіток у парфумерії. Її харизма така потужна, що думки про чорнобривці розсіялися. Якби згодом не з'явилися у мінливому розкритті гірко-трав'янисті нюанси, напевно, я би й не пригадала чому саме дістала Boucheron Boucheron.

   Аромат туберози наповнив кімнату солодкуватою кремовістю, яку доповнювали інші неідентифіковані рослини та пухка ваніль. А чорнобривці ж час від часу флаїли дуже реалістично.

   Гуляючи дощовим містом, постійно вловлювала аромат теракотово-бурштиново-золотих красенів. Здавалося, що навмисне природа привертає мою увагу саме на цю ольфакторну палітру, щоб вгамувати спрагу.

   Крім всього сказаного, Boucheron Boucheron мені запах сьогодні минулим мирним життям, радістю від знайомства з новими ароматами, нестерпним бажанням тестити, наносити на шкіру рідину, спостерігати за змінами. Правда, не народжуються мрії про нові парфумерні екземпляри. Вся сила думок зосереджена лише на одне спільне бажання, як у кожного з вас,  на перемогу.




   Boucheron Boucheron - із мирного життя.