середа, 28 вересня 2022 р.

Про світ навколо не зважаючи ні на що

 Більше світанків - більше спогадів


   Привіт!

   Тішуся, що до мене на сторінку заходять читачі та сама не можу організуватися та розповісти про почуте, побачене, відчуте, понюхане та скуштоване. Обіцяю виправитися!

   Я ніколи не залишала свій блог без нагляду на такий довгий час та завжди щось буває вперше.




   Ніколи не мала такого довгого запою одними парфумами з часу фанатичного захоплення ароматами. Тепер ловлю себе на думці, що мені це подобається. Та з сумуючими пляшками у темній шафі ще не маю бажання прощатися.




   Я ніколи не мріяла відвідувати Лондон щороку та все, що відбувається з нами, як відомо, для щогось потрібно.




   Я мріяла потрапити на острів Тасос у Греції зі своїми вихованцями й мрія здійснилася - ми нещодавно стали учасниками фестивалю "Смарагдовий острів".


  Я не просто втішаюся цій події, а страшенно пишаюся, як і іншім проєктам, у яких ми з дітьми брали участь. Мене переповнює щастя та зігріває думка, що я не залишилася у гостинному Білостіці (Польща) та у березні повернулася у Рівне.

   А Рівне - це найкраще місто у світі!!! Адже саме завдяки цьому факту та Збройним Силам України ми, жителі міста, маємо змогу не лише жити, зустрічатися й спілкуватися, а й навчатися та танцювати, щось планувати та навіть часом реалізовувати свої мрії. Як любить говорити моя подруга Тетяна "Все має історичну передумову".


   Всім, кому потрібна допомога чи прихисток, звертайтеся! Ми будемо раді допомогти!!!