вівторок, 10 вересня 2019 р.

Grès pour Homme Grès

   Осінь - це час носити шкіряні композиції. Останнім часом втратила інтерес до цієї групи ароматів, але це не поширюється на вінтажні зразки.



Фото мого флакону Grès pour Homme Grès

   Розпочну з Grès pour Homme Grès, який мені видається шкіряним ароматичним (фужером). Історію появи рідкісного зразка туалетної води розповідала ось тут.

   Гірко-терпко-солодкувато-димно розпочинається Grès pour Homme. Натяк на камфорність та ментольність. Солодкуватість бергамоту ледь помітна, а ось запах галантерейної шкіри дуже виразний - димно-пряний, з краплиною маслянистості, з ознаками трав'янисто-гіркого полину та запахом вогнища.
   З часом в ароматній палітрі у центрі буде замша в оточенні солодкуватої кори берези, дещо кислувата та припилена.

понеділок, 9 вересня 2019 р.

Enigma Roja Dove

 Димний бергамот з маслянистістю товстої шкірки. Льодяникова радісна кислинка цитрусів та сонячна грайливість. Не перестаю дивуватися непостійності Enigma Roja Dove, але сьогодні вона у найкращому "вигляді", а якщо точніше, то у ідеальному.
   Дістала Enigma під впливом залишків запаху фруктів із SpellBound Estée Lauder, що залишилися на волоссі і все не хотіли затихати.
   Якщо вчора апетит наганяли абрикоси, то сьогодні це соковиті шматки персиків, политі ниточкою карамелі.
   Духмяна троянда з фруктовим ароматом. Особливо помітно її у шлейфі. Насичений екзотичний іланг-іланг цукерочно-радісний.
   На якийсь час кислинка цитрусів розбавляє фруктово-квіткову солодкість, а бергамот додає ще порцію димності
   Теплий запах вершків чергується з солоністю амбри, пухка ваніль доповнюється ознаками геліотропу з вишневими нюансами.
   Як завжди, Enigma Roja Dove видається персикового кольору і такою ж оксамитовою, як ніжна шкірка фруктів. Аромат, зазвичай, подобається оточуючим і викликає компліменти, а у шукачів амбрових композицій задовольнить інтерес.